Artistul a fost supus unui test, iar acum aşteaptă rezultatul cu îngrijorare.  Alarma s-a dat după ce cântărețul a început să aibă simptomele unei răceli dar fără febră, iar asta îl făcea să spere că este doar o banală răceală.
Marcel Pavel a declarat că aceste stări de rău le are din cauza diferenței mari de temperatură din camera în care stau artiștii și platoul unde se filmează emisiunea la care participă în prezent.

Problema este că Marcel Pavel a luat contact cu colegii de la „Te cunosc de undeva”, inclusiv cu Andreea Bălan. Cu doar câteva zile înainte să facă testul pentru noul coronavirus. Marcel Pavel şi-a reluat activitatea şi a avut mai multe întâlniri.

De exemplu Marcel Pavel a participat la filmările noului sezon „Te cunosc de undeva” unde s-a întâlnit cu Andreea Bălan și Monica Anghel, după cum am putut vedea pe rețelele de socializare.

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus?

Potrivit unor surse medicale „Marcel Pavel ar fi fost luat aseară de acasă cu izoleta, după ce rezultatul testului făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv. Artistul a fost transportat la un spital din București, unde a început deja lupta împotriva virusului mortal. Tot aseară, un reporter de la Gândul.ro a încercat să ia legătura cu Marcel Pavel, însă nu a putut fi contactat, pentru că avea telefonul închis.

Într-un interviu oferit ieri, puțin după ora prânzului, cu doar câteva ore înainte de a afla rezultatul testului pentru COVID-19, Marcel Pavel a declarat: “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”..

Marcel Pavel a lansat „Zâna mea frumoasă din poveşti“

Marcel Pavel a lansat  o melodie la care ţine foarte mult, “Zâna mea frumoasă din povești”, care a fost filmată într-un cadru cât se poate de romantic, la malul mării. „Zâna mea frumoasă din povești/ În visele mele strălucești / Ai adus iubire în viața mea/ Luminezi în suflet ca o stea”, aşa sună declarația de dragoste cu un puternic impact emoțional semnată de Marcel Pavel, informează cancan.