Alertă în lumea fotbalului! Celebru antrenor român, testat pozitiv cu coronavirus

Alertă în lumea fotbalului! Celebru antrenor român, testat pozitiv cu coronavirus

Alertă în lumea fotbalului. Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Răzvan Lucescu, în prezent antrenor al echipei Al Hilal, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut, luni, de către echipa saudită.

Testele medicale au arătat că antrenorul Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv cu Covid-19. El va fi plasat în carantină şi va urma procedurile autorizate de Ministerul Sănătăţii", a scris Al Hilal pe Twitter”.

Răzvan Lucescu, protagonistul unui episod traumatizant

Ne puteți urmări și pe Google News

Răzvan Lucescu a fost protagonistul unui episod traumatizant în perioada în care tatăl său lucra la Corvinul Hunedoara.

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei saudite Al Hilal, și-a amintit un episod trăit în copilări, în perioada în care tatăl său antrena formația Corvinul Hunedoara. Răzvan avea 12 ani și a dat la o cofetărie peste un grup de fotbaliști care petreceau la o masă. El i-a raportat lui Mircea Lucescu și a suportat consecincețele câteva zile mai târziu. Atunci când a fost băgat în vestiar și altoit de cei pe care îi pârâse.

„Atunci am fost mascota băieților, dar și spionul tatălui meu. Mi-aduc aminte că, la Hunedoara, am plecat de la antrenamentul copiilor, aveam 12 ani, și am intrat într-o cofetărie să-mi caut o prăjitură. Mi s-au dus ochii în sus, la etaj, unde era o mansardă. Acolo erau jucătorii, cu spatele, cu berea…

M-am dus acasă și i-am zis lui tata: „Vezi că sunt acolo, era ora 4:00 după-masa și beau bere”. Asta era într-o joi. Duminică, atunci când m-am dus în vestiar, m-au prins doi dintre ei, unul era Bogdan, fundaşul stânga. M-au băgat într-un coș și mi-au dat la pumni…. Că i-am trădat”, a povestit Răzvan Lucescu pentru gsp.ro.

Răzvan Lucescu: Nu știu dacă puteam să am o altă carieră, ca fotbalist

Lucescu junior a fost întrebat despre avantajele pe care le-a avut pentru că a fost fiul unui nume celebru în fotbal. „Am avut avantaje, dar și dezavantaje. Avantaje că fac ce-și dorește fiecare om în viață, să facă ce iubește. Pasiunea asta mi-a fost transmisă, vrând-nevrând. Poate nevrând, că prima dată m-a dus la tenis. Nu știu dacă puteam să am o altă carieră, ca fotbalist.

Îmi spunea că-mi va fi foarte greu când o să fiu la juniori și după aceea pentru că mă vor urmări cu ochi critici comparându-mă cu el, după o carieră întreagă, și că asta mi-ar dăuna. Și-atunci mi-a intrat în cap ideea să fiu portar”, a mai afirmat tehnicianul pentru sursa citată.