Evenimentul ZileiSocialAlertă în Capitală! Femei urmărite de un bărbat dubios. În ce cartier „operează”

Alertă în Capitală! Femei urmărite de un bărbat dubios. În ce cartier „operează”

Alertă în Capitală! Femei urmărite de un bărbat dubios. În ce cartier „operează”
Alertă în Capitală! O femeie a povestit, pe Facebook, cum un bărbat dubios urmărește femeile din cartier, pe stradă și în magazine.

O femeie din București a trecut printr-o mare spaimă, în urmă cu două zile, în cartierul Berceni din Capitală. Ea a povestit, pe Facebook, cum a fost hărțuită de un bărbat, care a mai urmărit și alte femei.

Femeia a povestit cum și-a dat seama că este urmărită de un bărbat. Apoi a început să alerge și a intrat în primul magazin care i-a ieșit în cale, dar bărbatul care o urmărea a făcut același lucru. Și când a ieșit din magazin, bărbatul a urmat-o. Ulterior, hărțuitorul a început să îi spună că e frumoasă. Femeia a postat imaginea cu bărbatul pe rețeaua de socializare, potrivit Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aveți grijă la acest bărbat! Acum 2 zile, l-am surprins venind în spatele meu. Mi s-a părut mie ceva dubios și am început sa alerg până la primul magazin, acesta fiind în continuare pe urmele mele.

Am intrat in magazin, a intrat si el, am iesit in fața magazinului, a iesit si el. Era nervos, fuma langa mine și imi spunea daca m-am speriat ca a venit după mine, ca sunt frumoasa si ca de ce arat spre el (lucru care nu s-a intamplat… eram panicata si nu voiam sa il enervez mai tare pentru ca nu stiam de ce este in stare si ce vrea de la mine).

Intre timp a mai venit o doamnă care era din zona si isi plimba bebelusul, speriata, la randul ei, ca s-a tinut si dupa ea si ii era foarte frică. In cele din urma, doamna de la magazin a sunat la poliție, s-a făcut sesizare, însă nu se știe cine este, deocamdata. Țin să menționez că acest incident s-a petrecut la Piata Sudului”, a fost mesajul postat de femeie.


Accesează: