Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima din Sectorul 4 al Capitalei. Cei trei suspecți au fost capturați. Detalii incredibile!
Crima din Sectorul 4 al Capitalei. Cei trei suspecți au fost capturați. Detalii incredibile!

Crima din Sectorul 4 al Capitalei. Cei trei suspecți au fost capturați. Detalii incredibile!

Un bărbat de 64 de ani, care locuia în Sectorul 4 al Capitalei, a fost omorât în bătaie miercuri noaptea, de trei chiriași. Potrivit anchetatori, totul ar fi plecat de la nişte neînţelegeri legate de banii pe care bărbatul i-ar fi cerut de la aceștia pentru plata chiriei.

UPDATE. Cei trei suspecți au fost dați în urmărire națională, însă au fost prinși și conduși la sediul Serviciului Omoruri, unde vor fi audiați de procurorul criminalist.

Vecinii bărbatului au povestit că prin imobilul respectiv se perindau foarte mulți chiriași, câte 20 pe lună, și că respectiva casă i-ar fi aparținut unei femei pe care nu au mai văzut-o de trei ani.

”Credeam că aţi venit să întrebaţi de o femeie pe care nu am mai văzut-o de trei ani de zile. Ultima dată am văzut-o fiind târâtă de el, ea cerea medicamente, el ţipa la ea. De atunci nu am mai văzut-o. Dar mirosea îngrozitor a afumat, câteva săptămâni a mirosit aşa. Bărbatul ăsta e Dincă doi. I se spune Colonelul. Sunt foarte mulţi chiriaşi pe aici, vreo 20 de inşi pe lună. Nu rezistă niciunul mai mult de o săptămână”, a declarat unul dintre vecini pentru Antena 3.

Ce spun anchetatorii

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează Poliţia Capitalei.

Lămuriri vin de la un alt chiriaș, descoperit de un reporter al postului RTV. Acesta, cu vizibile răni pe față, cu ochii tumefiați de lovituri de pumn, a spus că a sărit în apărarea bărbatului de 64 de ani, însă nu a reușit să-l salveze. Cei care l-au ucis în bătaie pe proprietar sunt trei tineri. Polițiștii bucureșteni sunt alertați și îi caută. Bărbatul bătut a fost audiat de echipa de judiciariști de la ”Omoruri”.