Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă! Consternare la Craiova. Sunt 14 victime
Alertă! Consternare la Craiova. Sunt 14 victime

Alertă! Consternare la Craiova. Sunt 14 victime

Pe drumul național DN 65 , în localitatea Isalnita din județul Dolj , a avut loc, marți seară, un accident în care au fost implicate două autoturisme și un TIR. În urmă accidentului , 14 persoane, printre care nouă copii, sunt rănite.

Mai multe persoane au fost transporte cu ambulanța la spitalul din Craiova. Circulația în zonă a fost grav perturbată.

„În accident sunt implicate un camion și două autoturisme, unde au rezultat cinci victime adulte dintre care una încarcerată, conștiente toate cu mici escoriații, li se acordă primul ajutor medical și dacă este nevoie vor fi transportate la spital. De asemenea, în cele două autoturisme erau și nouă copiii care, dacă este cazul, vor fi transportați la spital pentru mai multe investigații”, a declarat reprezentantul ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

„În accident sunt implicate 2 autoturisme și un tir, care s-a răsturnat în afară părții carosabile. Mai multe persoane rănite, care ar părea să aibă leziuni minore. Momentan se circulă cu dificultate, iar polițiștii dirijează circulația în zona”, a declarat Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, potrivit jurnaldecraiova.ro.