Evenimentul Zilei > Monden > Alec Baldwin, fotografiat împreună cu familia directoarei de imagine pe care a ucis-o. În ce ipostaze au fost suprinsi
Alec Baldwin, fotografiat împreună cu familia directoarei de imagine pe care a ucis-o. În ce ipostaze au fost suprinsi

Alec Baldwin, fotografiat împreună cu familia directoarei de imagine pe care a ucis-o. În ce ipostaze au fost suprinsi

Au apărut fotografii în exclusivitate cu Alec Baldwin în timp ce consolează familia femeii pe care a împuscat-o pe platoul de filmare. Aceștia au dormit o noapte la un hotel din Santa Fe.

Imaginile au fost surprinse sâmbătă dimineața, la un hotel din Santa Fe, New Mexico . Actorul a dormit la acest hotel împreună cu soțul directoarei de imagine decedate și cu Andros, fiul în vârstă de nouă ani.

Actorul este devastat

Alec Baldwin este cu moralul la pământ după ce a ucis-o pe directoarea de imagine pe platourile de filmare. Moartea acesteia ar fi fost un accident după ce responsabilii nu au verificat dacă arma care făcea parte din recuzită are gloanțe reale sau nu. În timpul filmărilor, Baldwin avea o scenă cu un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar muniția reală a uitat să fie scoasă. Directoarea de imagine a murit pe loc, iar regizorul a fost grav rănit.

Actorul a fost surprins în imagini cu haine negre. Fotograful a declarat pentru New York Post că vedeta este într-o stare deplorabilă și că poare foarte îmbătrânit.

„La început am crezut că a apucat căruciorul pentru bagaje pentru a se ajuta să meargă, atât părea de abătut”, a spus martorul.

„A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică. A fost de neconsolat ore în șir în urma incidentului.Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat”, a mai spus un apropiat al actorului.

Cine este familia decedatei?

Matthew este soțul directoarei de imagine ucise. Aceștia au fost căsătoriți mai bine de 16 ani și au un fiu pe nume Andros de 9 ani.

„Pierderea noastră este enormă”, a declarat soțul acesteia pe Instagram.

Anatoly, tatăl femeii a ținut să precizeze pentru The Sun că nu îl consideră pe actor vinovat și că încearcă să ajungă cât mai repede la ginerele lor și la nepot.

„Încă nu ne vine să credem că Halyna este moartă. Mama ei și-a ieșit din minți de durere. Dar nu consider că Alec Baldwin este responsabil. Este responsabilitatea oamenilor de recuzită care se ocupă de arme.”

„Băiețelul a fost foarte grav afectat – este pierdut fără mama lui. Matt vă decide dacă vor fi luate măsuri legale.”, a spus tatăl Halynei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: