Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 a fost sesizat, prin cinci apeluri telefonice de către un cioban care a reclamat faptul a fost „răpit” de niste persoane pe care nu le cunoaște și se află într-o mașină împotriva voinței sale, legat la ochi.

„Apelantul (care și-a declinat o identitate falsă) a precizat ca a fost luat de pe o stradă din municipiul Hunedoara și este dus către punctul de frontieră Nădlac. Imediat, s-au declanșat activități specifice în astfel de cazuri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Biroului de Analiză a Informațiilor Hunedoara, în urma cercetărilor reușind, în scurt timp, să identifice apelantul”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, potrivit realitateadehunedoara.net .

Poliţiştii l-au găsit pe un deal din judeţ unde păzea oile şi au constatat că apelul a fost fals, iar bărbatul era băut.

Bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi că informaţiile din apelurile la 112 nu sunt reale.

„Bărbatul (care a recunoscut ca a consumat băuturi alcoolice) a declarat ca cele reclamate cu ocazia apelurilor telefonice nu corespund realității. Față de bărbat urmează a fi luate măsuri legale”, mai arată IPJ Hunedoara.

Te-ar putea interesa și: