Evenimentul Zilei > Actualitate > Ai avea curaj să încerci cea mai lungă tiroliană urbană din lume?
Ai avea curaj să încerci cea mai lungă tiroliană urbană din lume?

Ai avea curaj să încerci cea mai lungă tiroliană urbană din lume?

Amplasată în Dubai Marina, XLine nu numai că este cea mai lungă tiroliană din lume, dar este și cea mai abruptă și rapidă, măsurând lungimea fantastică de 1 kilometru, cu o inclinație de 16 grade ce te face să tremuri și cu o viteză medie de 80 km per oră.

XLine merge pe urmele tirolienei originale, ce s-a bucurat de un succes considerabil, lansată în anul 2015 în mall-ul Dubai Mall peste bine-cunoscuta fântână Dubai Fountain. Bazată pe arhetipul cele de dinainte, noua XLine chiar parcurge distanța, măsurând o lungime dublă și oferind cuplurilor curajoase șansa de a se bucura de această experiență împreună – rapid, dar în siguranță – prin două tiroliene ce merg în paralel. De asemenea, alt aspect nou la această tiroliană îl reprezintă hamurile de tip Superman, ce permit celor ce se dau cu tiroliană să își canalizeze super-eroul interior printr-o experiență de zbor stimulantă, plecând de pe unul din turnurile Amwaj din JBR, la 170 metri înălțime, zburând printre zgârie-nori și peste apă, jos înspre terasa malului Dubai Marina Mall, aterizând foarte aproape de spectatori.  

 

Toți cei care trec prin experiență XLine vor putea împărtăși această experiență cu întreaga lume prin intermediul unei camere Go-Pro montate pe casca de protecție, filmarea fiind transmisă prin e-mail în urma experienței.

 

„Nu am fi XDubai dacă nu am forța limitele a ceea ce este posibil”, a spus Mohammed Javad, Director General al XDubai. „În urma succesului primei XLine, am dorit să ducem lucrurile și mai departe, și ce este și mai important, să oferim atât rezidenților, cât și vizitatorilor din Dubai șansa de a se bucura de o adevărată experiență XDubai. Rezultatul nu este nimic altceva decât – două tiroliene – cea mai lungă tiroliană la nivel mondial amplasată într-o zona urbană, în unul dintre cele mai vibrante cartiere din lume.”

 

Cu două tiroliene ce se deplasează în paralel, XLine poate acomoda 16 persoane per oră, aceștia putând să facă saltul – sau să se dea cu tiroliană – împreună cu un prieten, membru de familia sau coleg.  Familia și prietenii celor ce se dau cu tiroliana au un punct de avantaj minunat de pe promenada Marina Promenade, aflată lângă mall-ul Dubai Marina Mall.

 

Rezultatul planificării și pregătirii amănunțite, inclusiv respectarea măsurilor de siguranță și de testare extensive, și conformarea cu cele mai stricte standarde din industrie, XLine a devenit posibilă mulțumită colaborării strânse dintre gazdă și părțile interesate, și mai ales cu partenerii locurilor de lansare și aterizare, Dubai Properties și Emaar.

 

În linia întâi a dezvoltărilor imobiliare extraordinare din Dubai, încă de la începuturile sale, Dubai Properties a avut întotdeauna ca scop crearea unor destinații care să ofere oportunități de lifestyle excepționale pentru rezidenți și vizitatori. Ca partener al XDubai XLine, aceștia au furnizat accesul în una dintre clădirile Amwaj ale JBR, care, pe lângă faptul că este un complex rezidențial vibrant, va juca un dublu rol în aducerea la viața a XLine, fiind gazda platformei de plecare ce îți taie respirația.

Costul unei călătorii XLine va fi de 650 AED de persoană sau 1200 AED pentru două persoane, incluzând o filmare personalizată și fotografii – cu program de la ora 10:00 la ora 18:00 (ultima rezervare la 16:30), de duminică până joi, și cu program de la ora 10:00 la ora 19:00 (ultima rezervare la ora 17:30) în zilele de vineri și sâmbătă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: