Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, băiatul a fost plecat în tot acest timp împreună cu bărbatul necunoscut. El ieșise la joacă, în parc, cu bunicul său, la prânz. Seara familia a realizat că dispăruse și a alertat autoritățile.

Copilul a fost găsit imediat de autorități, în căutarea acestuia fiind mobilizați lucrători din Poliție, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, precum și foarte mulți voluntari.

”În continuarea cercetărilor în cazul minorului în vârstă de nouă ani, care a fost dat dispărut în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 20,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani l-au identificat și ulterior l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul cu care băiatul a plecat pentru aproximativ o ora și jumătate”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălina Murariu. Azi individul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Surse apropiate anchetei arată că pe numele bărbatului există o condamnare cu închisoare de 15 ani pentru act sexual cu minor, pe care a ispășit-o. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Sursa: Bzi.ro