Evenimentul Zilei > Horoscop > Află care sunt cele mai NOROCOASE zile ale lunii ianuarie în funcție de zodie
Află care sunt cele mai NOROCOASE zile ale lunii ianuarie în funcție de zodie

Află care sunt cele mai NOROCOASE zile ale lunii ianuarie în funcție de zodie

Ne place să credem că ne merge bine atunci când avem de rezolvat ceva suntem însoțiti de noroc. Suntem la jumătatea lunii ianuarie și, m-am gândit că, n-ar strica să aflăm care sunt zilele norocoase ale acestei luni în funcție de zodie.

Pentru berbeci este o lună cu posibile conflicte atât la locul de muncă, dar și în plan personal. 17 și 28 ianuarie se anunță pentru ei cele mai bune zile din lună, cu succes în toate domeniile.

Taurii ar fi bine să aibă grijă atunci când vorbesc cu șefii și să-și asculte mai mult prietenii. Dacă au de semnat acte sau de luat decizii importante, 17 ianuarie este cea mai buna zi.

Gemenii primesc bani sau atenții mici, atât cât să-și acopere cheltuielile și să-și satisfacă micile mofturi. Zilele norocoase ale lunii au fost 2, 5 și 11. Dacă le-ați ratat, nu disperați: vine luna februarie.

Racii ar fi bine să fie prudenți și să-și controleze reacțiile pentru că se anunță anumite tensiuni. 19 ianuarie este ziua în care totul vă merge ca pe roate!

Leii au un ianuarie în care vor munci și acasă și la serviciu, așa că nu uitați să vă și odihniți. Acte sau decizii importante ar fi bine să semnați sau să luați pe 18 ianuarie, ziua cu cea mai bună încărcătură pentru voiță.

Fecioara atinge apogeul astăzi, 15 ianuarie, are noroc cu carul si totul îi merge din plin. Pe 24 ianuarie mai poate avea o zi foarte bună dacă reușește să-și stăpânească puțin starea de agitație.

Balanțele nu stau tocmai bine la capitolul comunicare. Răbdare și înțelegere sunt cuvintele de ordine ale lunii. Iar ziua norocoasă este 17.

Scorpionii ar fi bine să se ocupe de casă pentru că luna asta le iese cel mai bine. Interviurile, semnarea contractelor, o cerere în căsătorie sau o achiziție importantă trebuie să fie făcute pe 15 sau 24 ianuarie, zilele cele mai bune pentru ei.

Săgetătorii au o lună în care relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar conflictele pot izbucni la orice pas. 17 și 25 ianuarie sunt zilele cu sorți de izbândă în toate domeniile.

Capricornii au o lună în care partea financiare urcă și coboară. Pe 14 și pe 19 ianuarie tot ce e bun, e pentru ei. Notați datele în calendar și profitați de informație!

Vărsătorii ar fi bine să asculte și să mediteze. Doar atât! Astăzi (15) și pe 21 sunt zilele norocoase ale lunii. Își pot pune în aplicare, cu șanse de reușită, toate planurile secrete.

Peștii au nevoie să stea singuri, să vorbească cu ei, să se asculte. 14 și 24 sunt zilele benefice în care sunt favorizați de astre și au reușită 100 % în tot ce fac.