Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce NU se știe despre ADVERSARA Simonei Halep din semifinalele Indian Wells. Osaka, japoneza cu un SECRET INCREDIBIL
Ce NU se știe despre ADVERSARA Simonei Halep din semifinalele Indian Wells. Osaka, japoneza cu un SECRET INCREDIBIL

Ce NU se știe despre ADVERSARA Simonei Halep din semifinalele Indian Wells. Osaka, japoneza cu un SECRET INCREDIBIL

Naomi Osaka este surpriza semifinalelor de la Indian Wells, acolo unde o va întâlni pe Halep, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 06:00.

Presa din SUA a descoperit lucruri interesante despre tânăra jucătoare de 20 de ani. Cu victorii la Sharapova şi Kerber, Osaka este marea revelaţie a turneului din California, alături de Kasatkina, scrie DigiSport.

Osaka reprezintă Japonia la nivel internaţional, însă nu cunoaşte limba ţării de origine. Stabilită de la trei ani în SUA, ea are şi cetăţenie americană, însă e foarte mândră de originile sale haitiene. „Pot înţelege câte ceva din japoneză, însă îmi e foarte greu să articulez cuvintele”, a mărturisit de curând adversara Simonei pentru USA Today. 

Sportiva a început să ia lecţii în limba niponă, dar a recunoscut că atunci când ajunge în ţara mamei sale cei mai mulţi dintre cei cu care interacţionează sunt contrariaţi. „Oamenii sunt confuzi. Când aud numele meu, nu se aşteaptă să vadă o fată de culoare, e amuzant”, a mai dezvăluit Naomi, care în inima sa reprezintă atât Japonia, cât şi Haiti.