Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Porumboiu: „E ca și cum eu aş fi un bun creştin şi discut cu preoţii de pe munte şi îmi dau slujbe pe telefon”
Adrian Porumboiu: „E ca și cum eu aş fi un bun creştin şi discut cu preoţii de pe munte şi îmi dau slujbe pe telefon”

Adrian Porumboiu: „E ca și cum eu aş fi un bun creştin şi discut cu preoţii de pe munte şi îmi dau slujbe pe telefon”

Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei FC Vaslui, l-a criticat pe Kyros Vassaras, șeful CCA, și a spus că e anormal că grecul conduce prin corespondență arbitrajul românesc.

Adrian Porumboiu nu este de acord cu modul în care Kyros Vassaras conduce Comisia Centrală a Arbitrilor. Fostul patron de la FC Vaslui a folosit o comparație amuzantă atunci când a descris activitatea grecului.

„E greu în condiţiile acestea. E ca şi cum eu aş fi un bun creştin şi discut cu preoţii de pe munte şi îmi dau slujbe pe telefon. Trebuie să vii, să stai aici, dacă vrei să analizezi, să-ţi faci meseria. Cum să te plătească cineva şi tu să vezi meciurile de la TV, să vii o zi pe săptămână? Cum poţi să vezi aşa un arbitru de perspectivă? Trebuie să te duci tu să-i observi, să colinzi ţara în lung şi în lat. Şi îl dau exemplu pe Pierluigi Collina, ştiu sigur că s-a dus la meciuri şi în ligile inferioare”, a spus Porumboiu la Dolce Sport.