Adrian Mutu și-a ținut promisiunea față de micuțul Tiago. Acesta a stat față în față cu idolul său

Adrian Mutu și-a ținut promisiunea față de micuțul Tiago. Acesta a stat față în față cu idolul său Adrian Mutu. Sursa foto: FC Rapid

Adrian Mutu, care nu se întâlnește pentru prima oară cu Cristiano Ronaldo, i-a făcut o frumoasă surpriză fiului său, Tiago, și l-a dus pe micuț să-l cunoască pe marele fotbalist internațional.

Surpriză pentru fiul său

Aflat în Arabia Saudită împreună cu fiul său, Tiago, Adrian Mutu s-a gândit că ar putea să îi facă o frumoasă surpriză fiului lui, ducându-l pe acesta să-și vadă idolul. Cum numărul de telefon al lui Ronaldo este printre acelea care și-au găsit locul în telefonul internaționalul român, întâlnirea cu vedeta fotbalului mondial, acum jucător la Al Nassr, nu a fost greu de stabilit. De altfel, în trecut, cei doi fotbaliști s-au întâlnit de mai multe ori pe terenul de fotbal.

Adrian Mutu știa despre admirația fiului său pentru Ronaldo și de dorința acestuia de a avea un autograf de la marele fotbalist. Și a făcut în așa fel ca lucrurile să se întâmple, iar fiul său să își vadă visul cu ochii.

Fiul lui Adrian Mutu și-a întâlnit, în sfârșit, idolul

Fiul lui Adrian Mutu a fost extrem de fericit să-și întâlnească idolul, iar Ronaldo l-a răsplătit pe micuțul și înfocatul său fan cu un autograf drept cadou. Fotografiile care au imortalizat momentul au fost postate pe rețelele de socializare de către Adrian Mutu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vizitând Arabia Saudită, azi am ajuns la Al Nassr. Când fiul meu Tiago a împlinit 7 ani i-am promis, că dacă va fi un băiat ascultător, o să-l duc să se întâlnească cu legenda Cristiano Ronaldo. Astăzi, visul a devenit realitate. Îți mulțumesc, prietene, pentru generozitate! De asemenea, tot azi vom vedea împreună derby-ul dintre Al Nassr și Al Hillal”, a scris Adrian Mutu, în mediul online.

Fiul lui Adrian Mutu a mărturisit în emisiunea lui Mihai Mironică de la ProSport Live, că fotbalistul său preferat nu este tatăl să, ci Cristiano Ronaldo.

„Țin cu Al-Nassr, cu Paris, cu Inter și cu Real. (n.r. de ce e fan Al-Nassr) Pentru că e Ronaldo și au mai venit mulți jucători buni: Mane, Laporte, Brozovic. Pe doi e Mbappe, pe trei Neymar și pe ultimul loc e Messi”, spunea băiatul lui Adi Mutu.