Evenimentul Zilei > Monden > Adrian Minune s-a înecat în plâns în timpul unei melodii. Momentul în care manelistul s-a oprit din cântat
Adrian Minune s-a înecat în plâns în timpul unei melodii. Momentul în care manelistul s-a oprit din cântat

Adrian Minune s-a înecat în plâns în timpul unei melodii. Momentul în care manelistul s-a oprit din cântat

În timp ce cânta pentru familia lui Emi Pian ,Adrian Minune a izbucnit în lacrimi. Cunoscutul cântăreț de manele nu a mai putut continua recitalul, plângând cot la cot cu fiul cel mic al interlopului ucis anul trecut.

Adrian Minune i-a dedicat o melodie lui Dani, fiul cel mai mic al lui Emi Pian. Puștiul a început să plângă, iar artistul l-a îmbrățișat și a încercat să-l consoleze. Ulterior, a apărut un bărbat aflat la petrecere, care a încercat și el să-l consoleze pe tânăr.

Într-un final, Adrian Minune a lăsat capul în jos și s-a oprit din cântat. Câteva secunde mai târziu a început și el să plângă.

În cele din urmă, Adrian Minune a reușit să-și revină și a dus mai departe recitalul, deși era foarte afectat.

Adrian Minune și Florin Salam, au fost amendați, în luna februarie, de ziua lui Emi Pian. Polițiștii au descins la locuința fostului lider al clanului Duduianu.
Cei doi au fost sancționați în ziua în care fostul lider al clanului Dududuianu ar fi împlinit 40 de ani.

Liderul clanului Duduienilor a fost înjunghiat mortal

Emi Pian a fost liderul uneia dintre cele mai periculoase grupări mafiote din Capitală: clanul Duduianu. Ultimul său mesaj pe rețelele de socializare a fost postat cu puțin timp înainte să fie ucis: „La multi ani fratioru meu viata mea Draghici ionut vtm”, a scris Pian pe Facebook.

El a devenit cunoscut, în anul 2019, după ce a călcat un tânăr pe o trecere de pietoni din Sectorul 5 al Capitalei, incident surprins de camerele de supraveghere.

La eliberare, liderul Duduienilor a fost întâmpinat cu șampanie, artificii și lăutari chiar în fața Penitenciarului Rahova. Pe 4 august 2020, Emi Pian a fost omorât de unul dintre membrii unui clan rival, într-un conflict de stradă.

El a fost înjunghiat mortal de Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Cearta ar fi survenit în timpul unui joc de barbut, din cauză că amândoi interlopi ar fi împrumutat cu bani același jucător. Cearta s-a transformat rapid în bătaie, iar Pian a fost omorât, mai scrie sursa citată.