Evenimentul Zilei > Actualitate > Adi Bărar, fondatorul celebrei trupe Cargo, a murit. Doliu în muzica românească din România
Adi Bărar, fondatorul celebrei trupe Cargo, a murit. Doliu în muzica românească din România

Adi Bărar, fondatorul celebrei trupe Cargo, a murit. Doliu în muzica românească din România

Adi Bărar, membru fondator al trupei Cargo, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus și nu a mai putut fi salvat de medici.

Tragedie în lumea muzicală din România, după ce Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo a murit. El a fost infectat cu coronavirus. Situația medicală i s-a complicat și nu a mai putut fi salvat de doctori. Muzicianul avea 60 de ani, fiind născut la data de 15 ianuarie 1960. Vestea tristă a fost anunțată pe contul de Facebook al trupei Cargo.

Anunțul făcut după dispariția muzicianului

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

„Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”. A fost mesajul transmis pe contul de Facebook. Aproape 2.000 de mesaje de condoleanțe au fost transmise până la ora 9.00, în această dimineață. Fanii trupei Cargo și cei care l-au conscut pe Adi Bărar au deplâns dispariția cântărețului.

Mesaje de condoleanțe, pe Facebook, după ce Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit din cauza coronavirusului

„Mama ei de viață! 😔😔😔 Ce zi tristă!!! Să ai odihnă, rockere! Noi vom fi alături și te vom asculta în continuare!”

„Condoleanțe familiei îndurerate !Condoleanțe tuturor celor ce l-au cunoscut !Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină !😢….Și din cer vor curge lacrimi de tristețe și durere …”

„Nu _mi vine să cred…cu lacrimi în ochi scriu acest mesaj. Drum lin către cer.. Drum la îngeri dumnezeu să aibă grija de sufletul tău ..să cânți frumos îngerilor…om cu suflet minunat.. Condoleanțe familiei și colegilor de trupă.

După ce a contractat coronavirus, Adi Bărar a ajuns la spital într-o stare fizică extrem de proastă. Fapt ce a făcut imposibilă recuperarea sa. El avea mai multe afecțiuni, printre care și o ciroză hepatică.