Adevărul din spatele relației pe care Petrică Mîțu Stoian a avut-o cu Niculina Stoican. Personajul-cheie a rupt tăcerea

Adevărul din spatele relației pe care Petrică Mîțu Stoian a avut-o cu Niculina Stoican. Personajul-cheie a rupt tăcerea sursa: Facebook

Niculina Stoican a fost acuzată că l-a îndepărtat pe Petrică Mîțu Stoian din Ansamblul Maria Tănase din Craiova, dar Maria Loga neagă afirmațiile lui Doru Gusman.

Acuzații îndreptate către interpreta de muzică populară Niculina Stoican, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Doru Gușman a afirmat că regretatul artist a plecat din Ansamblul Maria Tănase din Craiova din cauza Niculinei Stoican.

Maria Loga a vorbit și ea despre acest subiect și a povestit ce relația a avut Petrică Mîțu Stoian cu Niculina Stoican. „Durerea mea cea mare este scandalul care s-a iscat după moartea lui. Am citit mii și mii de comentarii de hate, pe Facebook, îndreptate către Niculina Stoican, iar din punctul meu de vedere sunt total pe nedrept.

Maria Loga demontează acuzațiile aruncate de Doru Gusman către Niculina Stoican

S-ar putea să fi fost o răbufnire de moment, o supărare, ceva ce nu trebuia să ia o asemenea amploare. O spun răspicat, între Niculina și Petrică nu au existat certuri și scandaluri. Pensionarea lui Petrică a fost de comun acord discutând cu mine, amândoi am făcut dosarul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu ne-a dat nimeni afară din ansamblu. Am colaborat foarte mult unul cu celălalt pentru a strânge documentele. Documente care ne-a ajutat să le facem fosta lui soție, Carmen Mîțu, care lucrează ca secretară la Doina Gorjului. Relația era una extraordinară, ei au rămas într-o relație de prietenie, de respect.

El a recunoscut că vrea să se liniștească. Vreau să reproduc cu vorbele lui «Mărie, am cântat destul timp de 30 de ani, hai să ne odihnim oasele că avem o vârstă”, a spus Maria Loga la emisiunea lui Cristi Brancu.

„Eu nu i-am auzit niciodată să se certe”

Mai cântăm ocazional cand vrem, unde vrem, unde ne face plăcere.» Chiar la ultimul spectacol, pe 8 septembrie, zice «Hai, fată, să plecăm undeva să ne plimbăm», eu i-am zis «Ești nebun, în pandemie, unde să plecăm». Zice «Te duci acasă, iei globul pământesc al copiilor, învârți de trei ori, închizi ochii și pui degetul. Unde pui degetul acolo mergem».

Un om care niciodată nu mi-a spus, că putea să-mi spună: «plec din cauza Niculinei», n-a fost vorba de așa ceva. Eu nu i-am auzit niciodată să se certe. Eu cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican am avut împreună spectacole, filmări în fiecare an, în decursul ultimilor 15 ani. Râdeam, glumeam ca în timpurile noastre bune. Cât de actori buni să fie ei? Să fie dușmani de moarte și totuși să joace atâta teatru să joace atât de bine. Eu nu i-am auzit să vorbească de rău. Niciodată nu au fost discuții din astea. Mă doare că este călcată în picioare cariera unei artiste, de 25 de ani slujește cântecul popular, e păcat. Nu văd de ce să-i călcăm în picioare cariera”, a mai spus artista.