Adevărul ASCUNS despre vedeta Antena 1, acuzată de proxenetism s-a AFLAT! Cine se află în spatele MAREI OPERAȚIUNI de RACOLARE

Adevărul ASCUNS despre vedeta Antena 1, acuzată de proxenetism s-a AFLAT! Cine se află în spatele MAREI OPERAȚIUNI de RACOLARE

Cântărețul de manele Dani Mocanu este cercetat într-un dosar de proxenetism. Vedeta Antena 1 a câștigat sume imense de bani de pe urma unor fete pe care le obliga să se prostitueze.

Anchetatorii au aflat de la victime că Dani Mocanu minţea că le iubeşte, le promitea că se căsătoreşte cu ele sau le şantaja. Acum s-a aflat. Dar cine este capul grupului infracţional din care face parte şi manelistul?

Ionel Anton, zis „Lupu” sau „Lupu din Nucet”, este cel care controla o parte din piaţa prostituţiei din Londra, din care face parte și Dani Mocanu.  Acum este cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare de bani, anunţă ZiaruldeArges.ro.

Potrivit actelor de urmărire penală, activitatea ilicită a grupului infracţional depăşeşte 1.000.000 de lire sterline”, acuză procurorii DIICOT. Ionel  Anton, zis „Lupu”, a fost arestat pentru 30 de zile de judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa pentru acuzaţia de trafic de persoane, proxenetism şi spălare a banilor. Alte cinci persoane din acest caz, printre care manelistul Dani Mocanu şi fratele acestuia, sunt cercetate sub control judiciar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceeași sursă scrie că tinere românce obligate să se prostitueze în mai multe case închiriate în cartierele Hendon, Colindalem, Ilford sau alte cartiere de la periferia Londrei. Se pare că acestea câștigau în jur de 500- 600 de lire sterline pe zi și erau păzite non-stop de oamenii lui Ionel Anton. 

Anchetatorii susţin că gruparea era bine organizată, locotenenţii „Lupului” aveau sarcini bine stabilite: închiriat case, pază, şoferi sau racolarea de clienţi. Cei mai mulţi clienţi veneau de pe internet, prostituatele românce aveau  conturi cu fotografii explicite pe site-urile de profil, adaugă ziaruldearges.ro.

Din banii câștigați din această afacere, „Lupu” și-a cumpărat câteva case în Cotroceni și militari, plus două autoturisme noi marca BMW seria 3 cu numărul B-663 BMW şi BMW M6 Competition cu numărul de înmatriculare B-666-HBO, ambele în valoare de peste 170.000 de euro.

Cel mai mare complice al lui Anton este chiar fratele său, Florin. Cu studii superioare şi ocupând anterior funcţii manageriale într-un hypermarket din Târgovişte, Florin Anton îi trimitea fratelui său sume mari pe care le păstra la locuinţele sale. De asemenea, sumele erau depuse în conturi bancare pe numele a diverse persoane, unele chiar decedate.

În urma interceptărilor reiese că „Lupu” discuta la telefon fără frica unei posibile interceptări, în ciuda rugăminţilor fratelui de a nu cheltui sume mari pentru a nu sări în ochii vigilenți ai autorităților. Totodată,  din convorbirile interceptate reiese că Ionel Anton i-a povestit unui amic cum a petrecut cu manelistul Dani Mocanu. Procurorii DIICOT acuză că manelistul s-ar fi ocupat şi cu plasare de prostituate, atunci când „Lupu” venea în ţară.

Dani Mocanu a declarat la eliberarea din arest că este nevinovat în acest caz. „Este o făcătură, cu siguranţă. Eu, la fel ca şi alţi manelişti, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru nişte interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, aşa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine şi diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întreţin ele, nu există aşa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, a spus el.