Adele, Coldplay sau Gaga au şanse la EMA | VIDEO

Adele, Coldplay sau Gaga au şanse la EMA | VIDEO

Premiile MTV Europa pentru cei mai buni interpreţi şi cele mai bune albume din acest an se vor acorda astăzi.

Premiile Europe Music (EMA) se desfăşoară la Belfast, iar ceremonia va fi transmisă în direct în toată lumea. MTV România transmite gala începând cu ora 22.00.

Artişti renumiţi vor urca pe scenă pentru a acorda premii, a prezenta alţi artişti şi pentru a interpreta.

Gazda spectacolului va fi Selena Gomez, tânăra de 19 ani, actriţă, cântăreaţă şi iubită a lui Justin Bieber.

Ne puteți urmări și pe Google News

Queen, Katy Perry sau Bruno Mars, pe scenă

Trupa Queen vine la ceremonia de duminică seara pentru a primi un trofeu pentru întreaga carieră, înaintea împlinirii a 20 de ani de la moartea solistului Freddie Mercury.

O premieră pe scena de la Premiile MTV Europe Music va fi spectacolul lui David Guetta. Este pentru prima dată când un DJ mixează în cadrul ceremoniei.

Şi cei nominalizaţi la diferite categorii vor cânta. Lady Gaga promite din nou un show exemplar. Ea este artista cu cele mai multe nominalizări: şase.

Şi formaţia Coldplay, care are trei nominalizări, este pe lista celor ce vor cânta duminică. Lady Gaga poate câştiga trofeul pentru "Cel mai bun cântec" sau "Cea mai bună cântăreaţă", categorii la care este nominalizată şi cea mai bine vândută artistă din acest an, Adele. În ciuda problemelor de la sfârşitul acestui an şi a turneului anulat, ea are mari şanse să câştige trei trofee.

15 trofee vor fi oferite în cadrul ceremoniei de duminică şi mari şanse de a pleca acasă cu o distincţie mai au şi Katy Perry, Bruno Mars, Jennifer Lopez, Beyonce sau Kanye West. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/L4GuACMBBRE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>