Evenimentul Zilei > Actualitate > Adela Popescu este aproape de cel mai IMPORTANT eveniment din VIAȚĂ
Adela Popescu este aproape de cel mai IMPORTANT eveniment din VIAȚĂ

Adela Popescu este aproape de cel mai IMPORTANT eveniment din VIAȚĂ

Celebra actriță și prezentatoare Adela Popescu este însărcinată. Vedeta va deveni din nou mămică în câteva luni. Ea a anunțat acest lucru emisiunea pe care o prezintă cu Cove, „Vorbește lumea”.

Celebra actriță și prezentatoare Adela Popescu este însărcinată. Vedeta va deveni din nou mămică în câteva luni. Ea a anunțat acest lucru  emisiunea pe care o prezintă cu Cove, „Vorbește lumea”. 

Actrița și soțul ei,  Radu Vâlcan, sepregătesc deja de marele eveniment.

Dragii mei, de ceva vreme încerc să îmi fac curaj. Este foarte important ceea ce încerc eu să spun. Cove, sunt însărcinată!  (…) Este băieţel, am trecut de primul trimestru, totul este bine!(…) Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toţi patru în tricouri inscripţionate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar şi despre o linişte ce vine din siguranţa că frăţiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, şi mai multă fericire în familia noastră”, a declarat Adela Popescu