Evenimentul Zilei > Monden > Adela Popescu a scăpat. Actrița a fost externată, dar cu ce preț?!
Adela Popescu a scăpat. Actrița a fost externată, dar cu ce preț?!

Adela Popescu a scăpat. Actrița a fost externată, dar cu ce preț?!

Adela Popescu a trecut prin clipe crunte după ce a fost internată și operată la spital, dar se pare că și-a mai revenit, fiind externată deja.

Adela Popescu a fost externată din spital după operație, dar a declarat că o neliniște foarte mare a cuprins-o în momentul în care a observat că face febră.

Având în vedere situația actuală din România și virusul chinezesc cu care ne confruntă, temerile actriței sunt bine întemeiate, dar și-a asigurat fanii că „nu are cum să fie ceva grav”.

„Să știi că ieri de dimineață nu eram foarte liniștită, căci începusem să fac temperatură, nu avusesem până atunci, și mă durea în continuare burta destul de tare și eram cam speriată, nu-mi prea ardea de glume.

Însă, după ce am mai făcut un set de analize am văzut că inflamația și infecția scad, scăzuse și temperatura, burta începea să nu mă mai doară, la ecografie lucrurile arătau din ce în ce mai bine.

Voi continua câteva zile acasă să mai fac acest antibiotic, probabil că o să rămân cu branula. Dar sunt bine, sunt veselă, tu mă știi că greu mă întristez. Trebuie să mai fac câteva investigații, pentru că noi acum rezolvăm problema de acolo, dar trebuie să descoperim ce anume a cauzat-o.

Vom mai face câteva investigații și acum, și săptămâna viitoare, sper să nu fie ceva grav, adică NU are cum să fie ceva grav”, a declarat Adela, conform Cancan.


Adela Popescu s-a internat luni noapte, în jurul orei 3, și a fost externată vineri, 26 iunie, spre seară. Vedeta a ajuns la Urgență cu dureri puternice de burtă, iar medicii au identificat o inflamație în zona în care se termină colonul și începe apendicele. De altfel, pe 14 noiembrie 2016, Adela a mai ajuns la Urgență, direct de la emisiune, și a fost băgată în operație, cu diagnosticul de peritonită.

„De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizase undeva în partea dreaptă și pe la 3 dimineața când se vedea clar că durerea crește și nu scade m-am prezentat la urgență și m-am internat, pentru că se pare că am o inflamație destul de puternică în partea dreaptă, diagnosticul fiind de ilenită terminală. Mai exact o inflamație a tubului digestiv.

Vreau să fac o precizare foarte importantă. Protocolul este să se facă un test de Covid. Pe această cale arăt testul negativ la Covid”, anunța Adela, de pe patul de spital.