Evenimentul Zilei > Actualitate > Acuzații la Primăria Sectorului 1. ”E lamentabil, Clotilde Armand se laudă public cu proiectele administrației PSD”
Acuzații la Primăria Sectorului 1. ”E lamentabil, Clotilde Armand se laudă public cu proiectele administrației PSD”

Acuzații la Primăria Sectorului 1. ”E lamentabil, Clotilde Armand se laudă public cu proiectele administrației PSD”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, e din nou în centru unui scandal, după ce a postat pe Facebook drept realizări în mandatul său, proiecte din vremea administrației PSD pe care, atât ea, cât și colegii săi din USR, le-au respins la Vremea respectivă.
Acuzațiile vin din partea consilierului local Daniela Popa și din partea fostului primar, Daniel Tudorache.
Armand a scris pe Facebook că ”Primăria Sectorului 1 intenționează să colaboreze cu Direcția Generală Anticorupție (DGA) în vederea depunerii cererii de finanțare aferente proiectului “Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție”, dar și că ”în sectorul 1 construim școli. ”Și nu veți auzi nici o televiziune să vorbească în regim de breaking news despre asta. Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri. Primăria Sectorului 1 a recepționat, în cursul săptămânii trecute, lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă.” a scris primarul.
Consilerii PSD au luat foc, iar replica Danielei Popa, PSD, nu s-a lăsat așteptată.
Acestea sunt proiecte pe care nici nu le-a citit, darămite să le voteze. Din contră, USR a votat împotrivă la toate proiectele propuse în 4 ani. Astăzi se laudă că a construit scoli, mai exact Școala Gimnazială Nr. 179, care „a fost extinsă cu 200 de locuri”. Atâta lipsă de onestitate şi atâta manipulare rar mi-a fost dat să văd! Construcția modulară e finalizată din septembrie 2020, doamna doar a semnat recepția finală cu o întârziere de 9 luni!!!!!” a scris Daniela Popa.

Parteneriatul cu Direcția Generală Anticorupție a fost încheiat în 2019

  ”Parteneriatul cu Direcția Generală Anticorupție a fost început tot de administrația PSD!
Am încheiat acest parteneriat în 2019 şi este unul din paşii care trebuie urmați pentru implementarea Strategiei Naționale Anticorupție – instruirea funcționarilor publici, implementarea sistemului de managment anti-mită ISO 37001.Este ridicol, penibil, lamentabil ca în 9 luni de mandat singurul subiect care se discuta în sector, între vecini, să fie gunoiul. La nivelul asta ne-a adus dna Clotilde.” a mai spus consilierul local.

Un alt proiect „nou” al primarului validat, început de fapt în 2019!

Dan Tudorache, PSD
Și fostul primar al sectorului 1 a reacționat imediat. „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție” este făcut în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție și este început de administrația PSD.” a scris Daniel Tudorache.
”Am încheiat acest parteneriat în 2019 și este unul din paşii care trebuie urmați pentru implementarea Strategiei Naționale Anticorupție – instruirea funcționarilor publici, implementarea sistemului de management anti-mită ISO 37001. Probabil că toate aceste lucruri sunt noutăți pentru primatul validat, pentru că sunt proiecte pe care nici nu le-a citit, darămite să le voteze. Ba din contră, USR a votat împotrivă.” a completat acesta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: