Angelica Cadar, fosta soție a lui Cătălin Geambașu, continuă războiul cu cunoscutul cântăreț, mărul discordiei reprezentându-l copilul pe care ea nu îl poate vedea decât cu acordul tatălui.

Angelica Cadar spune că David, băiatul ei, a fost spălat pe creier de Cătălin Geambașu, micuțul vrând să o vadă doar în prezența tatălui. Angelica Cadar spune că va continua lupta pe care o duce de când a divorțat de Cătălin Geambașu pentru a se apropia de copilul ei .

„Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal că un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi. Că să ajung la copilul meu, trebuie să trec prin tatăl lui. Este prea mult pentru mine. Am ajuns la capătul puterilor, dar nu renunţ la drepturile de mamă. Chiar dacă îmi este greu, voi lupta până la ultima picătură pentru copilul meu. Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin. Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa”, a declarat Angelica Cadar pentru „Xtra Night Show”, relatează cancan.ro.

Angelica spune că nu mai are putere și îl acuză pe cântăreț că vrea să îl întoarcă pe băiat împotriva ei. „Eu nu am putut să plec cu copilul meu. Este voinţa lui. El a fost speriat. Nu mai ştia care este adevărul. Nu ştia de ce s-a întâmplat. Rămas cu Călin, el i-a explicat din punctul lui de vedere şi i-a arătat acele înregistrări. Când m-am dus la şcoală, peste o săptămână-două, David era deja spălat pe creier. De la 10 ani, copiii decid cu cine vor să rămână”, a mai povestit  Angelica Cadar.