Evenimentul Zilei > Actualitate > ACUZAȚII. Caroline Wozniacki se plânge că familia sa a primit amenințări cu MOARTEA. „Oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic”
ACUZAȚII. Caroline Wozniacki se plânge că familia sa a primit amenințări cu MOARTEA. „Oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic”

ACUZAȚII. Caroline Wozniacki se plânge că familia sa a primit amenințări cu MOARTEA. „Oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic”

Caroline Wozniacki a declarat că membrii familiei sale au fost amenințați cu moartea în timpul partidei de la Miami, disputată împotriva Monicăi Puig.

Caroline Wozniacki a fost eliminată de Monica Puig (Puerto Rico), în turul al 2-lea al turneului de la Miami, după ce a pierdut cu 6-0, 4-6, 4-6. La final, tenismena din Danemarca a afirmat că membrii familiei sale au fost terorizați de unii dintre spectatori, care au lansat amenințări grave.

„În seara trecută am pierdut un meci greu împotriva unui adversar puternic și a unui prieten, Monica Puig, la Miami Open. Sunt perfect conştientă că tenisul e un joc în care pierzi și câştigi. Totuşi, în timpul meciului din seara trecută oameni din public mi-au ameninţat familia, au dorit moartea mamei și tatălui meu, mi-au spus în diferite feluri, pe care nu le pot repeta aici şi i-au spus nepoatei și nepotului care au 10 ani, logodnicului meu: Taci dracului din gură. În tot acest timp, oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic pentru a preveni asta şi au acceptat ca aceste lucruri să se întâmple. Eu încurajez fanii să fie alături de jucătorii favoriți și mă bucur când e o atmosferă spectaculoasă. Totuși, când anumite bariere sunt depășite, tenisul devine mizerabil pentru ambii jucători. Sper că organizatorii de la Miami vor lua problema pentru că este un exemplu oribil pentru generaţiile următoare şi pentru fani. Îi doresc Monicăi tot binele pentru restul turneului