Evenimentul Zilei > Monden > Actrița care încasează o pensie rușinoasă va fi ajutată să supraviețuiască. Un tenor devenit și fermier, sensibilizat de acest caz
Actrița care încasează o pensie rușinoasă va fi ajutată să supraviețuiască. Un tenor devenit și fermier, sensibilizat de acest caz

Actrița care încasează o pensie rușinoasă va fi ajutată să supraviețuiască. Un tenor devenit și fermier, sensibilizat de acest caz

Actrița Marinela Chelaru va fi ajutată cu diverse produse, de tenorul Vlad Miriță, care a devenit de ceva vreme și fermier. Artista încasează o pensie mizerabilă.

Actrița Marinela Chelaru, fostă componentă a grupului „Vouă” se confruntă cu mari probleme financiare, fapt din care nu a făcut un secret. Artista a vorbit despre lipsuri și a anunțat, recent, că se bazează pe o pensie de doar 1.400 de lei. Din acest venit, 600 de lei merg, lunar, către medicamente.

Marinela Chelaru se chinuie să supraviețuiască de pe o zi pe alta

În aceste condiții de criză profundă, Marinela Chelaru este foarte atentă cu fiecare leu și caută mâncare la reduceri.

„Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus. Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, a afirmat Marinela Chelaru.

După ce a auzit de problemele cu care se confruntă actrița, tenorul Vlad Miriță, cel care între timp a devenit și fermier, a anunțat că va pune umărul pentru a acorda sprijin. Astfel, Miriță o va sprijini pe artistă cu diverse produse, dar va dona mâncare și către un azil de bătrâni.

Mari probleme pe care le întâmpină și Vlad Miriță, devenit fermier

„Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni”, a declarat Vlad Miriță pentru playtech.ro.

El a vorbit din postura de fermier și a explicat că este nevoit să mărească prețurile pentru a putea să supraviețuiască. „Se scumpesc foarte mult furajele, energia electrică, motorina, așa că, pentru a putea continua, ne vedem nevoiți să creștem și noi prețul cu 10-15%, la unele produse din carne. Se apropie Crăciunul, avem deja 7 porci, de peste 100 de kilograme, pe care îi vor cumpăra clienții, unii sunt rezervați din timp.

Un porc de 100 de kilograme ajunge anul acesta la aproape 3.000 de lei. Noroc că i-am hrănit doar cu furaje cumpărate la preț vechi, altfel ar fi ajuns la prețuri mai mari. Toate produsele noastre se vând și online”, a mai afirmat Miriță pentru sursa citată.

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.