Evenimentul Zilei > Monden > Actrița Amber Heard l-ar fi înșelat pe Johnny Depp cu afaceristul Elon Musk. Ies la iveală detalii incendiare
Actrița Amber Heard l-ar fi înșelat pe Johnny Depp cu afaceristul Elon Musk. Ies la iveală detalii incendiare

Actrița Amber Heard l-ar fi înșelat pe Johnny Depp cu afaceristul Elon Musk. Ies la iveală detalii incendiare

Actrița Amber Heard și celebrul Johnny Depp se află într-un proces în care tot mai multe probe ajung să fie puse în discuție de judecători. Acum, noi detalii ies la iveală, despre Elon Musk, ajuns în centrul acuzațiilor după ce actorul a afirmat faptul că femeia l-a înșelat cu afaceristul american, chiar în timpul căsniciei celor doi.

Faimosul Elon Musk a ajuns în centrul conflictului dintre Johnny Depp și actrița Amber Heard, după ce actorul american a acuzat că fosta lui soție l-a înșelat cu Musk, chiar în casa lui din Los Angeles.

Amber Heard s-ar fi iubit cu Elon Musk chiar în casa lui Johnny Depp

În timp ce Johnny Depp era plecat în Australia la filmări, Heard și Elon Musk ar fi avut parte de o secretă poveste de dragoste, în care ar fi cooptat-o și pe Cara Delevingne.

După despărțirea de starul american de film, Amber Heard a început să apară însoțită de Elon Musk, ea povestind cum a avut loc revederea lor la Gala Met.

„Nu l-am recunoscut până când nu am început să vorbim. Mi-a amintit că ne-am mai întâlnit o dată. Am vorbit pe covorul roșu. Era cu mama lui.

Părea un adevărat domn, era foarte drăguț. S-a așezat lângă mine, la o masă din apropiere și am început să vorbim în acea noapte, apoi am devenit prieteni”, i-a transmis Amber Heard.

Elon Musk acuzat că ar fi fost abuziv

Jennifer Howell, apropiată și fostă șefă a lui Whitney Henriquez, sora lui Amber Heard, mărturisește că actrița l-a numit pe Elon Musk „controlant și abuziv”.

„Paige mi-a spus că Amber a spus că Elon era controlant, abuziv și că ea era într-o luptă juridică cu el pentru drepturile asupra embrionilor pe care i-au creat împreună”, și-a amintit ea, adăugând că miliardarul a vrut ca embrionii să fie distruși după ce au renunțat la dragostea lor , dar Amber a vrut să-i păstreze.

Paige mi-a spus, de asemenea, motivul pentru care Johnny și Amber s-au despărțit. Amber era violentă , îl iubea pe Johnny , dar nu îl putea controla”, a spus Jennifer Howell, conform Radar.

Relația dintre Amber Heard și Elon Musk a fost dezvăluită în timpul procesului

Heard și Musk s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului Machete Kills din 2013. După ce Heard a divorțat de Depp și Musk și-a finalizat despărțirea de soția sa de atunci Talulah Riley„ în 2016, perechea a început să se întâlnească. Romantismul cuplului a durat până la începutul lui 2018, relatează Page Six.

În textele către agentul lui Heard, Christian Carino, la acea vreme, care au fost citite ieri (27 aprilie) în dosarul aflat în curs de desfășurare, Heard părea încântată cu privire la noua ei relație cu miliardarul. Într-un alt schimb de mesaje, Heard i-a spus lui Carino: „Urăsc faptul că încă o dată un bărbat mă lasă să fiu singură”.

Carino a răspuns: „Dacă nu-ți place viața ta personală în presă, nu te întâlni cu bărbați celebri. Ai putea opri asta dacă nu te mai întâlnești cu oameni faimoși.”

În acest timp, Heard a părut să sufere în urma despărțirii de Depp, trimițându-i lui Carino un mesaj în care i-a spus „Doamne, mi-e dor de el” în timp ce se întâlnea cu Musk.