Motivul pentru care Johhny Depp va fi îndepărtat din franciză este posibila colaborare dintre Rhett Reese si Pau Wernick, scenaristii „Deadpool"  și producătorii Disney, care nu-și dorește cooptarea actorului, din cauza problemelor personale și financiare pe care aceștia l-au avut, potrivit b1.ro

Cei doi au susținut că sunt în „discuții timpurii" cu privire la o colaborare in cadrul francizei "Pirates of the Caribbean".

„A devenit cel mai faimos personaj al sau de pana acum. Si copiii din toata lumea iubesc acest personaj, asa ca a fost grozav pentru el, minunat pentru noi, deci sunt foarte fericit in legatura cu aceasta colaborare. Cred ca Jack Sparrow va fi mostenirea lui, este singurul personaj pe care l-a jucat de cinci ori, este caracterul pe care il imbraca pentru a vizita copiii in spitale. Inainte de a obtine acest rol, Depp era considerat un actor ciudat, independent, care a jucat in micile filme independente ale lui Tim Burton, dar nu era in niciun caz un star si multi au crezut ca suntem nebuni pentru ca l-am selectat la acel moment”, a declarat scenaristul Stuart Beattie.

 

Te-ar putea interesa și: