În încercarea de a-i lua apărarea, Bogdan Coman a făcut dezvăluiri şocante despre modalitatea prin care prietenul său, Alin Anastasescu, scăpa cu bine de controalele autorităţilor.

Credeti ca astfel de cluburi de nisa se umplu de bani? Alin nu avea gip si nici nu se suia cu el in capul nimanui, Alin nici macar nu arata a “patron”, Alin nu avea banii pe care va inchipuiti voi ca ii avea. Da, a gresit fundamental, nu a pus burete ignifug, a intrat in morisca spagii, a facut lucrurile cum se fac pe la noi… Insa intreb, avea oare alta sansa, avea cum sa faca altfel? Da, putea sa nu faca…. Dar daca facea ca la carte, fara spagi si fara modul cum a fost invatat sa faca, nu trebuia oare sa vinda biletul cu 40 de lei si berea cu 12 lei?… Si daca nu dadea spagile alea blestemate, cite controale peste controale si peste amenzi pt 2 lei in plus in casa de marcat ar fi avut? Cit ar fi rezistat?”, a scris Bogdan Coman pe blogul său.

Ca şi Alin Anastasescu, Bogdan Coman este antreprenor. Conform paginii personale de Facebook, Coman este co-fondator şi CEO la Aliens by Daria, o firmă care se ocupă de computere.