Evenimentul Zilei > Social > Achiziție-bombă la Realitatea Plus! Cine este vedeta
Achiziție-bombă la Realitatea Plus! Cine este vedeta

Achiziție-bombă la Realitatea Plus! Cine este vedeta

Alina Manolache, care plecase, în urmă cu câteva luni, de la Digi 24 pentru a se alătura echipei de jurnaliști de la Libertatea, a părăsit publicația pentru a deveni senior editor la Realitatea Plus.

Jurnalista a plecat de la Libertatea din dorința de a reveni în televiziune. Va fi senior editor la postul TV, dar va apărea, în această calitate, și în emisiuni, comentând subiectele zilei. Sâmbătă a fost deja în live, la ora 13,30, de la Institutul Matei Balș.

Alina Manolache explică într-un interviu acordat Paginademedia.ro, printre altele, ce va face la noul loc de muncă, cum comentează situația de acum din post, cu angajați trimiși în șomaj tehnic și care vin la serviciu?

„Conducerea Realitatea mi-a garantat că îmi voi putea păstra echidistanța față de orice fel de partid politic, echidistanță care mă caracterizează întotdeauna. Și că mă voi putea exprima liber, ca invitat în emisiuni și voi putea produce conținut relevant și nemarcat de influențe politice”.

Despre momentul în care vine, cu demisia lui Costi Rogozanu pentru că unii angajați sunt în șomaj tehnic, dar vin și la serviciu: „Eu am fost cu Costi Rogozanu în emisiune la prânz. A fost un șoc să ajung acasă și să citesc ce a scris. Așa am aflat.

Indiferent care este adevărul, dacă conducerea a făcut o greșeală, sper să o repare, pentru că primul care trebuie să respecte regulile, atunci când arată cu degetul, este jurnalistul. Orice încălcare a legii, voită sau din greșeală în acest domeniu, afectează credibilitatea unei bresle întregi”.

Alina Manolache vine la Realitatea Plus după patru luni la Libertatea. La mijlocul lunii decembrie, pleca de la Digi 24, după 7 ani și jumătate. În ultima lună la Digi, a prezentat emisiunea Cap Limpede, cu Cristian Tudor Popescu. Alina Manolache trecea la Libertatea, pentru a încerca zona de investigații.

Alina Manolache a intrat în presă în anul 2005, la postul Realitatea TV. În anul 2010 s-a alăturat echipei de jurnaliști de la emisiunea „În Premieră”, de la Antena 3. După doi ani,  a plecat la Digi 24.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News