Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident oribil cu 4 morţi FILMAT din cabina tirului implicat în coliziune. E85 devine o şosea a groazei | VIDEO
Accident oribil cu 4 morţi FILMAT din cabina tirului implicat în coliziune. E85 devine o şosea a groazei | VIDEO

Accident oribil cu 4 morţi FILMAT din cabina tirului implicat în coliziune. E85 devine o şosea a groazei | VIDEO

Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident produs luni după-amiază, în apropiere de Râmnicu Sărat, când o maşină a intrat pe contrasens şi a fost zdrobită de un TIR. În ultimele 3 zile, mai multe accidente grave au avut loc pe acelaşi drum.

Un accident teribil a avut loc pe pe DN2 E85, la ieşirea din Râmnicu Sărat, în urma căruia au murit 4 persoane. O cameră aflată pe TIR a surprins ultimele momentele de viaţa celor patru, relatează ştirileprotv.ro.

În imaginile surprinse de camera montată pe TIR se vede cum autoturismul Matiz ţâşneşte din spatele unei masini şi intră pe contrasens. Apoi se izbeşte de autotrenul greu de zeci de tone. 

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, echipe de descarcerea şi poliţişti, însă când au ajuns echipajele de urgenţă, nu se mai putea face nimic pentru victime. Locul accientului arată ca după un măcel.

"Când am ajuns, femeia era aruncată din maşina, iar cei trei bărbaţi erau în interior. Toţi aveau semne incompatibile cu viaţa", spune asistenta Ambulanta Ramnicu Sarat.

Accidentul s-a produs la ieşirea din oraşul Râmnicu Sărat. Oamenii se îndreptau spre Adjud şi trei dintre ei, un bărbat de 45 de ani, soţia lui, de 43 si fiul lor de 17 ani, veneau din Anglia.

Cei trei aveau dublă cetăţenie, româno-britanică. Cel aflat la volan, care a provocat tragedia, era un barbat de 67 de ani. Deocamdată, nu se ştie ce l-a făcut să tâşnească pe contrasens.

"În mod inexplicabil autoturismul care se indrepta spre Focsani a intrat pe contrasens si a fost izbit in plin de TIR-ul inmatriculat in Ucraina. Autoturismul a fot facut praf iar cei patru oameni care se aflau in interior au murit pe loc", transmite Emil Drimboceanu corespondent PRO TV

Colegul şoferului de TIR, aflat şi el în cabina, a povestit şocat momentele prin care au trecut.

"Venea de acolo, eu eram in spatele lui, el era in fata mea. Masina i-a iesit in fata si a intrat direct in el!"
Politistii incearca sa afle ce l-a facut pe soferul masinii mici sa provoace aceasta tragedie.

E85 devine o şosea a morţii, întrucât în ultimele zile au avut loc mai multe accidente grave, în care au murit şi au fost răniţi mulţi oameni. 

Luni dimieaţa a avut loc un alt accident, pe DN2,  în care a fost implicat tot un TIR, în aproprierea Bucureştiului.  Doi tineri au murit, iar alte 5 persoane, printre care doi copii, au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un camion. 

De asemenea, EVZ a scris sâmbătă despre 2 accidente produse pe acelaşi drum. În primul dintre acestea, pe E85, la ieşirea din Urziceni au fost implicate trei autoturisme: un autoturism Wolkswagen, un autoturism Opel, care circulau spre Buzău, şi un microbuz Opel cu număr de Ucraina, care venea din sens opus. Într-o curbă, autoturismul Wolkswagen s-a izbit frontal de microbuz, iar în urma impactului, microbuzul a zburat şi a lovit partea de sus a autoturismului Opel şi capul şoferului.

În urma coliziunii, au murit 3 persoane: şoferul maşinii Opel, soţia şoferului autoturismului Wolkswagen şi mai târziu, încă o persoană din cei răniţi.

Un alt accident rutier s-a produs sâmbătă, pe E85, pe raza localtăţii Vrancea, conform EVZ. Trei autoturisme au fost implicate şi trei persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, spre Focşani. Şoferul unuia dintre autoturisme, un Ford, a relatat că un Opel care se deplasa către Focşani a vrut să vireze la stânga şi s-a izbit frontal de un alt autoturism, marca Peugeot. Cele două autoturisme s-au lovit apoi de maşina Ford.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: