Accidentul a avut loc în urmă cu puţin timp pe podul rutier de peste Canalul Midia Năvodari după ce un autotursim Dacia Logan a intrat pe contrasens intrând în coliziune violentă cu un mircobuz plin cu 18 călători. În urma impactului puternic autoturismul a  luat foc şi mai multe persoane au fost rănite. În accident a fost implicat şi un autobuz fără a fi însă grav avariat.

Trei autospeciale ale ISU Dobrogea, şase ambulanţe, poliţişti de la Rutieră au ajuns urgent la faţa locului. Pompierii au descoperit în autoturisim trupul carbonizat al unui bărbat şi o persoană grav rănită. Ambulanţele au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa nouă victime, două dintre ele fiind în stare critică.

Este posbili ca numărul victimelor să fie mai mare având în vedere că restul de călători care au rămas la locul accidentului au acuzat ntr-o primă fază doar răni minore şi au refuzat îngrijirile medicale. Circulaţia  pe podul rutier şi pe DN2A spre Hârşova este blocată, trfaicul fiind deviat de poliţişti pe rute ocolitoare.