Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT GRAV. Cinci tineri au fost LOVIŢI DE TREN. Trei AU MURIT – Foto Galerie cu impact emoționat PUTERNIC
ACCIDENT GRAV. Cinci tineri au fost LOVIŢI DE TREN. Trei AU MURIT – Foto Galerie cu impact emoționat PUTERNIC

ACCIDENT GRAV. Cinci tineri au fost LOVIŢI DE TREN. Trei AU MURIT – Foto Galerie cu impact emoționat PUTERNIC

Accident grav în Bistriţa Năsăud. Cinci tineri aflaţi într-o maşină au fost loviţi de un tren, la o trece peste calea ferată. Trei dintre victim au murit pe loc.

Trei persoane au murit iar alţi doi sunt în stare gravă după ce maşina în care se aflau au fost lovită de un tren personal. Cei decedaţi sunt două tinere şi un băiat, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa Năsăud, Marius Rus. 

Oficialul ISU ne-a mai transmis că, în urma impactului, care a avut loc în jurul orei15.00, autoturismul a fost târât peste 200 de metri. Maşina a fost distrusă în totalitate. În cele două vagoane ale personalului se aflau circa 80 de oameni care nu au avut de suferit.

Tinerii care au scăpat cu viaţă, un bărbat şi o femeie, au fost preluaţi de două echipaje de ambulanţă şi transportaţi la spital. La ora intervenţiei aceştia se aflau în stop-cardiorespirator. La fața locului, salvatorii  auintervinit cu o autospeciala de descarcarare, 2 ambulante SMURD și 4 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulantă. 

Cinci persoane, printre care și un copil, au fost rănite joi, în urma unui accident produs în halta Viișoara de la intrarea în municipiul Bistrița, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cei cinci se aflau într-o mașină care a fost lovită de un tren.Spre locul accidentului au plecat echipaje de prim-ajutor și cel de terapie intensivă mobilă ale SMURD și două ambulanțe.