Evenimentul Zilei > Monden > „Acces Direct” fără „Vulpița”! Șoc pentru fanii emisiunii
„Acces Direct” fără „Vulpița”! Șoc pentru fanii emisiunii

„Acces Direct” fără „Vulpița”! Șoc pentru fanii emisiunii

Fanii emisiunii „Acces Direct” au fost uimiți, după ce Viorel a venit singur în platou și au dorit să știe care a fost motivul pentru care Veronica Stegaru a lipsit.

Viorel a venit neînsoțit de „Vulpița” în platoul Antenei 1, afirmând că aceasta s-a simțit rău și nu a putut fi prezentă în emisiune. Potrivit Cancan.ro, Viorel le-a mărturisit tuturor că „Vulpiței” i-a fost foarte rău și că a acuzat dureri de stomac. Nu este prima dată când Veronica Stegaru are probleme de sănătate, întrucât aceasta a mai avut și în trecut anumite probleme legate de bilă.

„S-a simțit rău astăzi Veronica. A avut probleme cu stomacul”, a spus Viorel la „Acces Direct”.

Deși a plecat din București și a jurat că-i spune „Adio” pentru totdeauna lui Viorel, Veronica Stegaru s-a răzgândit și s-a întors în brațele bărbatului despre care s-au auzit și lucruri nu tocmai frumoase și care a recunoscut singur că a lovit-o. Revenirea Vulpiței la Acces Direct a fost una în forță. Veronica Stegaru a venit în platoul Antenei 1 complet schimbată, cu un look și o atitudine nouă, dar și cu multă putere de a construi un viitor frumos pentru fetița sa, precizează sursa citată.

Pe contul său de Instagram, administrat, după toate aparențele, de reporterii Acces Direct, Vulpița, în mod indirect, a transmis: „M-am întors. M-am întors pentru că mi-am dat seama că am greșit și pentru că merit o viață mai bună. Toată lumea merită. Mulțumesc că mi-ați fost alături și sper să îmi fiți în continuare”.

Mai mult, Chiar dacă a renunțat la televiziune, Vulpița pare să se bucure încă de celebritatea pe care aparițiile sale la Acces Direct i-au adus-o. Vedeta nu a renunțat complet la lumina reflectoarelor și asta se poate observa chiar din primul gest pe care l-a făcut când a ajuns înapoi la Blăgești, satul ei natal.

Îmbrăcată în haine modeste, fără machiaj dar cu aceeași atitudine pozitivă, Veronica Stegaru le-a mărturisit abonaților săi că vrea să-și vopsească părul, pentru a face o schimbare.

„Vreau și eu să fac o schimbare, o transformare și…hai să încercăm, să vedem cum iese. Vreau să-mi vopsesc și eu părul, o transformare frumoasă, de-abia aștept. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul..Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid. Vedeți la final, stați cu ochii pe noi, fiți pe fază” a spus Veronica Stegaru, fără să dezvăluie nuanța pe care a ales-o pentru a-și vopsi părul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: