Evenimentul Zilei > Actualitate > A vrut să o ATACE în lift. Este IREAL ce a urmat. Cum a reacţionat „VICTIMA” | VIDEO
A vrut să o ATACE în lift. Este IREAL ce a urmat. Cum a reacţionat „VICTIMA” | VIDEO

A vrut să o ATACE în lift. Este IREAL ce a urmat. Cum a reacţionat „VICTIMA” | VIDEO

Un bărbat a încercat să atace o fată într-un lift, însă nu aştepta ca aceasta să reacţioneze. Atacatorul a primit un răspuns pe măsură.

Agresoul a intrat în lift şi a aşteptat câteva secunde până să facă vreo mişcare. Când s-au deschis uşile şi fata a vrut să iasă, s-a năpustit asupra ei, însă aceasta nu s-a lăsat învinsă. Fata i-a aplicat o bătaie pe care nu o va uita niciodată.

Scena a durat câteva secunde bune. Nici măcar când uşile s-au deschis din nou, bărbatul nu a putut să scape imediat, fiind lovit în continuare de către victima care a devenit la rândul ei agresor. Bărbatul a reuşit totuşi să scape, însă fata s-a ţinut după el.

Întreaga scenă a fost filmată de camera montată în interiorul liftului. Vedeţi imaginile incredibile în clipul de mai jos.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.