Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit pentru că a făcut prea mult SEX. Poliţiştii l-au găsit ARUNCAT pe o alee, într-un sac de plastic
A murit pentru că a făcut prea mult SEX. Poliţiştii l-au găsit ARUNCAT pe o alee, într-un sac de plastic

A murit pentru că a făcut prea mult SEX. Poliţiştii l-au găsit ARUNCAT pe o alee, într-un sac de plastic

A fost găsit pe o alee, într-un sac de plastic. Cauza decesului: înfometare şi hipotermie, cauzate de prea multă energie consumată în timpul împerecherii.

Poliţiştii din Tarring, Marea Britanie, au fost şocaţi să descopere trupul neînsufleţit al unui delfin, aruncat pe o alee, într-un sac de plastic. Experţii care au investigat cazul au declarat că mamiferul a murit din cauza înfometării şi hipotermiei, ca urmare a efortului depus în timpul împerecherii.

Se presupune că delfinul a fost adus la mal, apoi cărat de beţivi şi abandonat pe aleea unde a fost găsit de localnici, care au sunat la Protecţia Animalelor, scrie The Mirror.

Experţii au declarat că delfinul era bătrân, ceea ce explică faptul că nu a putut rezista efortului depus în timpul împerecherii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: