Ca majoretă pentru Philadephia Eagles, Rachel a dansat mişcând din pampoane. Ca ofițer de informații al armatei, alături de o unitate specială de operațiuni de luptă în Afganistan, a cărat o pușcă de asalt și un pistol. A fost pionier într-o misiune specială pentru a se apropia de femeile locale în moduri care ar fi fost din punct de vedere cultural nepotrivit pentru trupele de sex masculin – a ajutat inclusiv la aducerea pe lume a unui copil afgan în timpul unei furtuni, potrivit thebrigade.com.

Rachel Washburn a ajuns în echipă şi a ovaţionat pentru Eagles din anul 2007 până în 2009. În anul 2008, ea a plecat alături de majorete într-un turneu militar al bunăvoinței în Irak și Kuweit. În cazul ei, a fost de asemenea, şi un stagiu militar.


SPLENDOARE subacvatică: Pajiștea NEOBIŞNUITĂ din adâncuri | GALERIE FOTO şi VIDEO

Lacul Verde din Austria Lacul Verde din Austria Lacul Verde din Austria Lacul Verde din Austria


Rachel nu a intrat în armată dintr-un moft. În timpul a trei sezoane cu Eagles, Washburn a făcut parte din Army Reserve Officers' Training Corps la Universitatea Drexel din Philadelphia. Tatăl ei a fost pilot de elicopter al armatei și un pilot de vânătoare Air Force.

Înainte de primul ei turneu de opt luni în Afganistan între ani 2011-2012, Rachel a devenit parte a unui nou program numit “Cultural Support Team”, destinat atăşării femelilor unităţilor speciale de a stabili legături cu femeile afgane.

Washburn s-a întors din al doilea tur în Afganistan pe 17 noiembrie. În aceste nouă luni, ea a avut un rol diferit ca lider de pluton a unei unităţi de informații a Armatei.

Premiile lui Rachel includ Medalia Steaua de Bronz, Armata Commendation Medal, Army Commendation Medal, Combat Action Badge, Airborne Badge şi Air Assault Badge.

Washburn spune că mai are aproximativ un an rămas în armată, dar ea ia în considerarea prelungirea contractului pentru câţiva ani: "Există unele oportunități care mă ispitesc."


Satul ÎNGHIŢIT de NATURĂ. Unde se află locul ABANDONAT care fascinează prin FUMUSEŢEA şi MISTERELE lui | GALERIE FOTO

Satul abandonat Gouqi Satul abandonat Gouqi Satul abandonat Gouqi Satul abandonat Gouqi Satul abandonat Gouqi


Citește și: