Monica Melencu, mama Luizei, una dintre fetele dispărute și pe care Gheorghe Dincă susține că le-a ucis, a hotărât să plece în Italia, convinsă că pe înregistrarea lui Cumpănașu apare fiica sa

„Asta și fac! Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autoritățile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este „Nu există nimic concret!”. Mă oprește un zid. Exclus declarația lui Dincă (n.n. – potrivit căreia el a omorât-o pe Luiza)”, a declarat Monica Melencu la Antena 3.

Mama Luizei este atât de convinsă că fiica sa trăiește și a fost răpită de rețele de proxeneți încât s-a decis să-și facă singură dreptate. Iar filmarea pe care i-a arătat-o Alexandru Cumpănașu a convins-o că trebuie să ia drumul Italiei.

Candidat la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu (unchiul Alexandrei Măceșanu, cealaltă fată dispărută) a anunțat vineri seară că familia Luizei Melencu și-ar fi recunoscut fiica într-o înregistrare filmată aflată în posesia lui și care a fost făcut recent în peninsulă.

Totuși, DIICOT, prin vocea Mihaelei Porime, purtător de cuvânt, anunță că pe niciun canal de cooperare internațională (autorități judiciare, cooperare polițienească etc) nu au sosit indicii care să sprijine afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu.