Evenimentul Zilei > EVZ Special > A apărut primul blog care învață bețivii să bea inteligent. Vodca este exclusă, din păcate!
A apărut primul blog care învață bețivii să bea inteligent. Vodca este exclusă, din păcate!

A apărut primul blog care învață bețivii să bea inteligent. Vodca este exclusă, din păcate!

Senzațional! Pe internet a apărut primul blog, bașca un canal video youtube, care oferă sfaturi, recenzii, analize şi ponturi utile tuturor consumatorilor de băuturi alcoolice şi celor care iubesc cultura barului.

Blogul www.snoblesse.ro este structurat în jurul a patru tipuri de băuturi de bază: vin, bere, whisky şi brandy. Nicio vorbă, în schimb despre țuică! Site-ul a fost lansat în urma sugestiilor primite de la consumatori şi intenţioneazăsă se dezvolte înfuncţie de dinamica pieţei româneşti şi de feedback-ul primit de la comunitate.

Informații pentru începători și avansați!

Informaţiile sunt transmise într-un stil simplu, direct şi amuzant. Materialele se adresează atât consumatorilor începători cât şi „cunoscătorilor”. Site-ul este actualizat săptămânal cu mai multe recenzii ale unor băuturi noi şi cu articole educative. Cele mai bune ponturi se referă la cadouri posibile, mânuirea paharelor şi egulile de servire a băuturilor, atât acasă cât şi la restaurant.

„Am început acest proiect după ce am observat că drepturile consumatorilor români sunt încălcate în mod constant, deoarece nivelul de informare al acestora este precar, iar producătorii şi comercianţii profită din plin de acest lucru. De asemenea, clienţii români urmăreau până acum doar bloguri şi canale de youtube străine, care au un limbaj de cele mai multe ori inaccesibil” a declarat Casian Popa, fondatorul conceptului Snoblesse, într-un comunicat de presă.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: