Evenimentul Zilei > Actualitate > PRIMA revistă din lume despre EXORCIZARE. VEZI cine sunt autorii
PRIMA revistă din lume despre EXORCIZARE. VEZI cine sunt autorii

PRIMA revistă din lume despre EXORCIZARE. VEZI cine sunt autorii

Mai mulţi preoţi catolici din Polonia s-au asociat cu o editură locală pentru a publica prima revistă dedicată exclusiv "alungării demonilor", potrivit mediafax.ro.

Primul număr al revistei lunare Egzorcysta are 62 de pagini şi a fost publicat în 15.000 de exemplare, preţul unei reviste fiind de 2,34 euro. Printre titlurile articolelor din acest număr se remarcă "Satan este real" şi "New Age – aspiratorul spiritual".

"Creşterea numărului de exorcişti în Polonia, care a ajuns de la patru la peste 120 în 15 ani, este elocventă. Creşterea numărului de cazuri de posedare demonică a fost cauzată, indirect, de schimbarea sistemului: capitalismul creează mai multe oportunităţi pentru a face afaceri în domeniul ocultismului. Prezicerea viitorului a devenit o categorie căutată de fisc. Dacă oamenii pot să facă bani din asta, bineînţeles că acest domeniu va prospera, dar pagubele spirituale vor progresa şi ele", a explicat părintele Aleksander Posacki, expert în demonologie şi exorcist, în timpul conferinţei de presă ce a marcat lansarea revistei.