Tarom, ofertă pentru zborurile interne. Unde poți zbura cu 114 lei

Tarom, ofertă pentru zborurile interne. Unde poți zbura cu 114 leiTarom. Sursă foto: Facebook

Tarom va lansa o ofertă de preț pentru rutele interne. Astfel, românii vor putea opta pentru zboruri care pornesc de la 114 lei (23 de euro).

Tarom lansează o nouă ofertă pentru rutele interne

Compania aeriană de stat va pune în vânzare bilete de avion cu tarife reduse. Conform anunțului făcut de Tarom, vizate vor fi doar rutele interne.

Oferta va fi valabilă în perioada 21-23 noiembrie.

Cu 23 de euro, pasagerii vor putea zbura pe un singur sens. Conform Tarom, oferta se aplică în cazul destinațiilor interne înspre Capitală.

Anunțul companiei

În schimb, tariful de 47 de euro se va aplica pentru zboruri dinspre București spre restul destinațiilor interne. Totodată, pasagerii vor achita 69 de euro pentru un zbor dus-întors.

Tarom

Tarom. Sursa foto: Pixabay

„Aşadar, săptămâna poate începe cu o alegere bună scurtând distanţa şi călătorind în Romania de la 23 euro pentru un zbor într-un singur sens (dinspre destinaţiile interne spre Bucureşti), 47 euro (dinspre Bucureşti către destinaţiile interne), respectiv 69 euro pentru un zbor dus-întors", a transmis compania de stat.

Tarom reduce tarifele pe rutele interne

Potrivit reprezentanților companiei, tariful include toate taxele. Astfel, pasagerii pot efectua check-in-ul în mod gratuit. În plus, cei care aleg oferta pot călători cu un bagaj de mână de opt kilograme.

„Campania de reduceri pentru toate destinațiile interne TAROM continuă!”, a anunțat compania pe Facebook.

Marți, 22 octombrie, oferta pentru rutele internaționale lansată de Tarom se va încheia. Aceasta a fost valabilă pentru zborurile dus.

Începând din 17 octombrie, pasagerii au putut zbura înspre Atena, Belgrad, Bruxelles, Budapesta cu tarife reduse. De asemenea, oferta a fost valabilă și Paris, Roma sau Istanbul.

Totodată, aceștia au putut cumpăra bilete mai ieftine și pentru destinații precum Madrid, Praga, Chișinău, Sofia, Amsterdam și Frankfurt.

Astfel, cu 59 de euro, pasagerii au putut ajunge în aceste regiuni ale lumii. În cazul zborurilor spre Amsterdam și Frankfurt, prețul unui bilet a ajuns la 99 de euro.

Revista presei