Neymar revine pe teren. Fanii sunt în extaz: M-am întors

Neymar revine pe teren. Fanii sunt în extaz: M-am întors Sursă foto: Arhiva EvZ

Neymar s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi menisc pe 17 octombrie 2023, în timpul unui meci dintre Brazilia şi Uruguay, dar s-ar putea întoarce săptămâna viitoare în Liga Campionilor Asiei. Potrivit ESPN Brazilia, fotbalistul ar putea juca la meciul din Liga Campionilor Asiei cu Al-Ain (Emiratele Arabe Unite).

Neymar revine după un an de pauză

Săptămâna aceasta, internaţionalul brazilian (128 de selecţii, 79 de goluri) a postat pe Instagram o fotografie purtând o jachetă din denim fără mâneci pe care scria „M-am întors”. El și-a anunțat fanii că se simte mai bine.

Neymar

Neymar.Sursa foto: Instagram

Seleçao ar putea conta pe el

Antrenorul lui Al-Hilal, Jorge Jesus, și Rodrigo Lasmar, şeful staff-ului medical al Seleçao, vor decide când se va întoarce Neymar pe teren. Medicul echipei braziliene este aşteptat în Arabia Saudită în următoarele zile pentru a evalua condiţia fizică a marelui fotbalist. Dacă revenirea sa este pozitivă, Seleçao ar putea conta pe el pentru meciurile cu Venezuela şi Uruguay din noiembrie.

Atacantul brazilian Neymar

Sursa foto: Dreamstime

Fotbalistul, care a ajuns la Al Hilal de la Paris Saint-Germain în vara lui 2023 pentru 90 de milioane de euro, a jucat doar cinci meciuri de la sosirea sa la Al-Hilal (1 gol, 3 pase decisive).

Neymar, despre viitorul câștigător al Balonului de Aur

Luni, 28 octombrie, la Paris, va avea loc ceremonia de decernare a Balonului de Aur, cel mai important premiu individual din fotbal. Recent, Neymar a spus că-l suține pe compatriotul său, Vinicius. Fostul jucător al Barcelonei este convins că acesta merită să câștige Balonul de Aur.

„Îl iubesc pe Vinicius. Avem o relație frumoasă. A avut un sezon minunat, cu siguranță o să-l susțin în cursa pentru câștigarea Balonului de Aur. Cred că nimeni nu merită mai mult decât el să câștige. Merită, este un luptător, a suferit foarte mult în cariera sa. A depășit toate criticile și acum este un idol, un erou pentru noi”, a declarat a spus fotbalistul.

Revista presei