Anamaria Prodan nu i-ar fi fost fidelă lui Reghe. Un martor la divorț, dezvăluiri despre relația impresarei

Anamaria Prodan nu i-ar fi fost fidelă lui Reghe. Un martor la divorț, dezvăluiri despre relația impresarei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit încă de acum trei ani, dar divorțul nu s-a pronunțat, iar situația dintre ei rămâne incertă.

În 2021 Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au anunțat hotărârea de a merge pe drumul diferite.

Care a fost cheia despărțirii de Anamaria Prodan

La ultima înfățișare a procesului de divorț, Reghecampf și-a adus martorii. Valentin Petrișor, zis și „Dinte”, martorul antrenorului, a făcut mărturisiri cel puțin uimitoare.

Acesta susține că scânteia care a declanșat războiul dintre cei doi soți, de la acea vreme, s-a produs în anul 2018, cu ocazia unui eveniment nefericit.

În 2019, pe Reghecampf l-a deranjat discuția aprinsă dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, care s-a terminat cu lovirea fotbalistului de către soția lui.

În 2018 însă, poate din gelozie, poate din alte motive, Anamaria Prodan a avut o altă ieșirea nervoasă. Ea ar fi furat de la recepția hotelului unde erau cazați Dan Alexa și soția sa, cheia de la camera acestora, și i-a tăiat hainele femeii.

Anamaria Prodan a tăiat hainele soției lui Dan Alexa

Valentin Petrișor susține că impresara ar fi intrat și ar fi tăiat toate hainele Andradei, soția lui Alexa.  Martorul lui Reghecampf susține că are dovezi, dar atunci antrenorul, l-ar fi rugat să nu divulge nimic, pentru că nu vrea să își destrame familia.

Dar în 2019, după episodul cu pumnul dat de Anamaria Prodan lui Alexa, antrenorul s-a decis să divorțeze.

Anamaria Prodan palmă

Anamaria Prodan palmă dan Alexa / Sursa foto: Captură YouTube

„N-am vrut să îi stric familia. Ulterior, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în 2019. Episodul ăsta din 2018 a declanșat tot. Întâmplarea asta a fost cheia acestei despărțiri. Atunci Laurențiu a luat decizia. (…) În 2018 a fost informat de către o sursă despre acest episod. Aflând despre acest episod, ne-am deplasat la Călărași și am stat de vorbă cu persoanele în cauză. (…) Acești martori vor fi citați și, că vor, că nu vor, trebuie să vină.(...) La fel și Dan Alexa și soția acestuia, care nu cred că o să îi țină partea Anamariei Prodan să spună că nu i-a tăiat hainele”, a spus Valentin Petrișor, la emisiunea „Un show păcătos”.

Cei doi foști soți nu găsesc o soluție pentru pensia alimentară

Tot, martorul antrenorului are o explicație și pentru faptul că Reghecampf și impresara nu găsesc o soluție privind pensia alimentară a fiului lor.

Acest martor, paparazzo Valentin Petrișor susține că Anamaria Prodan „n-a vrut să scape. Ei de trei ani de zile, de când Anamaria a cerut custodia copilului, cealaltă parte trebuie să plătească pensie alimentară”, iar antrenorul nu doar „că i-a plătit pensie alimentară, în primul an i-a plătit școala, 20.000 de euro. (…) Reghe a plătit până acum un an utilitățile la casa unde locuiește Ana”.

Revista presei