Crimă la Roman, în urma unui conflict spontan. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis iubita de 24 de ani

Crimă la Roman, în urma unui conflict spontan. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis iubita de 24 de ani Crimă. Sursa foto: Pixabay

Un conflict între doi tineri îndrăgostiți s-a terminat cu o crimă și puțin a lipsit ca numărul de victime să fie mai mare. Totul după ce un tânăr din municipiul Roman, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinut de poliţiştii de la IPJ Neamț după ce şi-ar fi ucis iubita. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Omorul ar fi putut fi urmat de suicid

După ce a avut loc omorul, suspectul a anunţat că intenţionează să se sinucidă. "Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat victima decedată, o tânără în vârstă de 24 de ani, din municipiul Roman. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Andreea Atomei

Polițiștii de la IPJ Neamț l-au găsit pe tânărul de 21 de ani pe raza localității Secuieni.

Conflict spontan între cei doi tineri

„Bărbatul a fost identificat pe raza localităţii Secuieni, în prezent aflându-se în custodia poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să fie dispuse măsurile legale. Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă fiind acuzat de omor calificat.

Tot mai multe agresiuni

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, o crimă oribilă a avut loc în județul Bacău. Un adolescent a intrat în casa unei vecine și a atacat-o fără niciun motiv. Adolescentul i-a provocat vecinei sale mai multe leziuni în zona gâtului. După ore de agonie, fata a murit la spital.

Omorul a avut loc în comuna Grigoreni, unde locuiau ambii adolescenți. Din primele cercetări a reieșit că autorul crimei a intrat în casa vecinei și i-a cerut un foc, apoi, fără alte peparative, a atacat-o cu un cuțit.

Conform polițiștilor, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, având răni adânci la nivelul gâtului și al feței.

Un echipaj de la Ambulanță a ajuns la fața locului și a preluat-o pe tânără pentru a o duce la Spitalul Județean Bacău. Ea a fost apoi mutată de la Primiri Urgențe în Blocul Operator, unde specialiștii au încercat să îi salveze viața. La scurt timp, fata a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii de la Urgențe au început manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei