Dacia Bigster, gata de lansare. Noul SUV, dotat cu cele mai moderne echipamente. Foto

Dacia Bigster, gata de lansare. Noul SUV, dotat cu cele mai moderne echipamente. Foto Dacia Bigster. Sursa foto: Facebook

Dacia Bigster este noul SUV hibrid cu cinci locuri. Are un designul modern și aerodinamic care scoate în evidență caracterul puternic al modelului, iar interiorul său spațios și bine echipat oferă tot confortul de care este nevoie.

Dacia Bigster este noul SUV ultra-modern

În descrie se arată că Dacia Bigster are dimensiuni neașteptat de mari, fiind cel mai generos spațiu la nivelul capului, cel mai încăpător spațiu pentru picioare pentru pasagerii din spate și un portbagaj mare de până la 667 de litri VDA.

Dacia Bigster are climatizare automată cu două zone. Mai exact, în partea din față, șoferul și pasagerul pot seta individual temperatura dorită. Iar în partea din spate, te poți bucura de confort sporit, datorită celor două fante de ventilație speciale.

Noul SUV are hayon acționat electric. Se poate realiza prin deschiderea automată a hayonului din interior, cu ajutorul cardului „mâini libere”, sau direct de pe hayon. Mai mult, se poate modifica înălțimea de deschidere, funcție extrem de utilă dacă ești într-o parcare cu restricții de înălțime.

Ar putea fi o imagine cu maşinăDacia Bigster este noul SUV ultra-modern. Sursa foto: Facebook

SUV-ul are consolă centrală răcită

Noul model beneficiezi de cotieră, un compartiment de depozitare spațios, precum și un compartiment de răcit, de 8,6 l, pentru a păstra băuturile reci atunci când pleci la drum lung.
Mașina are reglare electrică și suport lombar. Mai exact, poți regla electric înălțimea și înclinarea spătarului scaunului șoferului și, manual, suportul lombar pentru șofer și pasager.
Ar putea fi o imagine cu text
Dacia Bigster este noul SUV ultra-modern. Sursa foto: Facebook
Nu lipsește YouClip, un sistem inovator de puncte de prindere (cinci puncte standard, două puncte suplimentare disponibile ca accesorii), care îți permit să fixezi o gamă largă de accesorii în zone cheie din habitaclul vehiculului, se mai aratp în descrirea noul SUV  Bigster.

Cât ar putea costa Dacia Bigster

Prețul de pornire ar fi în  jur de 22.000 de euro pentru versiunea ECO-G. Și în jur de 28.000 de euro pentru o versiune hibridă în echipare Essential. Iar vedeta, Dacia Bigster, va fi prima produsă care va depăși pragul de 30.000 de euro.

Ar putea fi o imagine cu maşină, jeep, drum şi textNoul SUV ultra-modern. Sursa foto: Facebook

Cu acest nou model, Dacia are în calcul o dublare a veniturilor pentru următorii cinci ani, susținută de creșterea cererii și a prețurilor mult mai accesibile fașă de alți producători.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei