Ingredientele cheie ce stau la baza succesului French Revolution. George Panaitescu: „Calitatea produselor și experiența oferită clienților sunt esențiale”

Ingredientele cheie ce stau la baza succesului French Revolution. George Panaitescu: „Calitatea produselor și experiența oferită clienților sunt esențiale” French Revolution, Sursa foto: Arhiva personală

French Revolution se numără printre cele mai apreciate cofetării din România. Aceasta este recunoscută pentru aducerea în prim-plan a tradițiilor franțuzești autentice. Folosind doar ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, cofetăria și-a propus să redefinească standardele pentru una dintre cele mai rafinate prăjituri din lume: eclerul. Cu un accent deosebit pe detalii și perfecțiune, French Revolution s-a impus rapid ca un simbol al excelenței în industria Ho din România.

French Revolution este una dintre cele mai apreciate cofetării, astfel câștigând premii importante din industria ospitalității. Anul trecut, în cadrul galei Romanian Hospitality Awards, French Revolution a câștigat premiul pentru „Cea mai bună cofetărie”. La baza succesului rafinat al acestui brand stă George Panaitescu, unul dintre fondatorii business-ului.

Premiul pentru „Cea mai bună cofetărie”

Una dintre cele mai apreciate cofetării din România este fără doar și poate French Revolution. George Panaitescu a răspuns la câteva întrebări despre succesului afacerii, provocările întâlnite de-a lungul anilor, dar și despre planurile de viitor. Astfel, a oferit o imagine clară a modului în care French Revolution a reușit să ajungă în topul celor mai bune cofetării.

Întrebat despre cum a trăit el și echipa sa momentul în care au fost anunțați câștigători ai premiului pentru „Cea mai bună cofetărie” la Romanian Hospitality Awards, George Panaitescu ne-a spus: „Este întotdeauna o mare onoare să ne aflăm pe scena Galei Romanian Hospitality Awards, cu atât mai mult să câștigăm premiul pentru „Cea mai bună cofetărie”. Este o recunoaștere a valorii muncii tuturor oamenilor.” Un astfel de premiu, oferit în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții din domeniul ospitalității, a consolidat poziția cofetăriei pe piața din România.

În plus, câștigarea acestui premiu a avut un impact semnificativ asupra afacerii, dar și asupra modului în care clienții o percep. „Clienții noștri sunt cei cărora le datoram acest premiu și le mulțumim. Prin urmare impactul este unul foarte mare”, a subliniat antreprenorul. Această distincție a însemnat o confirmare a eforturilor depuse de echipă, standardele înalte de calitate fiind apreciate.

Desigur, ca în orice afacere, nimeni nu este ferit și de provocările care pot să apară la tot pasul. „Cea mai mare provocare este legată de modelul operațional pe care am ales să-l urmam, și anume să producem totul de la zero în fiecare zi, folosind cele mai bune ingrediente. Reușim să facem acest lucru cu succes în fiecare zi datorită disciplinei și atenției la detalii” a povestit George. Un astfel de model necesită un efort constant și o echipă bine pregătită, ingrediente pe care cofetărie deja le deține.

Secretele succesului din spatele brandului

George Panaitescu ne-a explicat faptul că perfecționarea continuă reprezintă un factor esențial pentru menținerea succesului unei afaceri. „Ca în orice afacere de succes, munca, învățarea continuă și implicarea sunt cele mai importante ingrediente.” De asemenea, forța echipei cu care alegi să lucrezi este esențială pentru ca motoarele să funcționeze la capacitate maximă. „Avem o echipa determinata să lucreze la cele mai înalte standarde și să ofere continuitate transferând procesele de învățare către colegii noi ”, a povestit George.

George Panaitescu, unul dintre membrii fondatori ai business-ului, Sursa foto: Arhiva personală

George Panaitescu, unul dintre membrii fondatori ai business-ului, Sursa foto: Arhiva personală

Odată cu această experiență de succes, antreprenorul a reușit să desprindă o lecție valoroasă. „Am învățat că succesul se bazează pe consistență și atenție la detalii. În această industrie, calitatea produselor și experiența oferită clienților sunt esențiale.” Acesta a fost unul dintre mesajele cheie ale lui George Panaitescu, care reflectă viziunea sa de a pune clientul în centrul experienței.

Cu toate că George recunoaște provocările, el afirmă că bucuria de a face parte dintr-un sector care evoluează continuu și care pune preț pe inovație aduce o satisfacție imensă la final de zi. „Suntem onorați să știm că activam într-o industrie în care din ce în ce mai multe companii realizează că experiența oferită clienților și calitatea produselor sunt lucrurile la care trebuie să lucrezi în fiecare zi.

George își apreciază colegii cu adevărat. Alături de echipa sa de profesioniști reușește să livreze produse de o calitate incontestabilă. În plus, el ne-a povestit și de unde provine motivația oamenilor cu care el lucrează. Suntem bucuroși să facem parte dintr-o echipă de la care învățăm mereu lucruri noi și cu care creștem împreună. Motivația oamenilor vine în primul rând din bucuria de a face lucrurile la cele mai înalte standarde de calitate.

Perspective de viitor și sfaturi pentru micii antreprenori

Deși viitorul poate părea deseori incert pentru mulți antreprenori, acest lucru nu se aplică în cazul lui George Panaitescu. Cu o viziune clară și bine conturată, George și-a definit precis obiectivele pentru perioada următoare. Cu entuziasm și determinare, ne-a împărtășit câteva dintre direcțiile în care intenționează să își extindă afacerea, demonstrând că succesul vine din planificare strategică și adaptare continuă la cerințele pieței. „Avem câteva obiective deja stabilite pentru următoarea perioadă. Cele mai importante sunt extinderea capacității de producție și deschiderea a doua noi locații de retail în București. Plus deschiderea de francize French Revolution în câteva țări din Europa, începând cu prima locație, cea din Dublin, la care deja lucrăm. Apoi, certificarea B Corp și crearea unor produse noi.”

Produsele „French Revolution”, Sursa foto: Arhiva personală

George nu a ezitat să ofere un sfat micilor antreprenori care se află la început de drum. „Fii deschis la tot ce e nou, învață, asumă-ți riscuri, fii pregătit pentru succes. Nu trebuie să ai neapărat un produs sau un serviciu nou. Important e sa fii cel mai bun la ceea ce faci. Și să știi asta din prima zi.” Astfel, George îi îndeamnă pe tineri să își construiască succesul pe baza muncii cinstite, determinarea fiind un ingredient cheie într-un astfel de domeniu.

Evenimentul organizat la Ateneul Român găzduiește cea de-a șasea ediție a Romanian Hospitality Awards. În data de 9 octombrie, un juriu compus din experți de renume din industrie și personalități influente va evalua toate aspectele ospitalității românești. În acest an, cofetăria French Revolution este din nou nominalizată la Romanian Hospitality Award.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei