Florin Dumitrescu, discuții aprinse cu Cătălin Scărlătescu. Nu mai e totul roz între ei

Florin Dumitrescu, discuții aprinse cu Cătălin Scărlătescu. Nu mai e totul roz între ei Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Sursa foto: Pro TV

Florin Dumitrescu a povestit că se supără des pe Cătălin Scărlătescu pentru felul în care pune problema, dar că se împacă de fiecare dată. Bucătarul a mai spus că niciodată nu le-ar face rău colegilor săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, chiar dacă se contrazic și se ceartă des.

Florin Dumitrescu, ceartă cu Cătălin Scărlătescu

„Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru felul în care pune problema, dar, digerând informația, îmi dau seama că, de multe ori, are dreptate. Așa este, nu suntem prieteni, suntem mai mult de atât. Mai mult și decât parteneri, suntem un tot unitar. Practic, o formație de trei, cu bune și cu rele, care trăiesc separat în universul lor și pentru universul lor. Când ieșim din set, ne vedem fiecare de treaba lui, dar niciodată nu ne-am face rău sau nu ne-am pune piedică. Iar faptul că vedem diferit bucătăria este exact farmecul acestui trio. Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi”, a spus juratul de la MasterChef.

Echipa MasterChef

Echipa MasterChef. Sursa foto: Instagram/ chefflorindumitrescu

Au multe discuții aprinse

Dumitrescu a spus că el și Cătălin Scărlătescu au multe discuții aprinse, dar că sunt benefice. Acesta a mai zis că încearcă să învețe din conflictele pe care le are cu colegul său.

„Cele mai multe divergențe le am, bineînțeles, cu Cătălin (zâmbește), dar conflictele se sting repede. Aceste discuții aprinse pe care noi le avem uneori sunt benefice, deoarece suntem firi creative și ne dorim tot ce este mai bun pentru noi. Uneori, ideile, indiferent cine le propune, trebuie să fie benefice pentru tot grupul”, a spus el.

MasterChef Romania

Sursa foto Facebook

Florin Dumitrescu, despre noul sezon MasterChef

Florin Dumitrescu a mai declarat că sezonul 9 este de reacomodare cu formatul MasterChef. El a spus că fiecare jurat are propria cabină și așa pot face o pauză unul de la celălalt, mai ales după o ceartă. Bucătarul a mai zis că se bucură foarte tare că o au alături pe Gina Pistol, care le-a adus zâmbetul pe buze și la Chefi la cuțite.

„Sezonul 9… mie îmi place să spun că este sezonul de acomodare, mai bine zis, de reacomodare cu formatul „Master Chef. Ne obișnuim din nou cu dinamica diferită, dar în niște condiții superbe. După 12 ani de televiziune, fiecare dintre noi are propria cabină, deci, la filmări, la un moment dat, în pauza de masă, am reușit să mai luăm pauze unul de celălalt”, a spus Dumitrescu pentru Viva.

Revista presei