Gică Hagi reacționează după revenirea lui Ianis la Rangers: „Acum pot să dorm liniștit”

Gică Hagi reacționează după revenirea lui Ianis la Rangers: „Acum pot să dorm liniștit” Gică Hagi. Sursa foto: Facebook

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța și tatăl lui Ianis Hagi, a oferit prima reacție după ce fiul său a fost reprimit la antrenamentele echipei Rangers. După mai bine de două luni în care Ianis a fost trimis la echipa secundă, conflictul contractual dintre jucător și clubul scoțian a fost soluționat. În conferința de presă dinaintea meciului dintre Farul și Dinamo, Hagi a declarat: „Ianis este la un club imens. Este fericit, iar eu sunt liniștit acum. Pot să dorm liniștit.”

Criticile dure ale lui Gică Hagi la adresa clubului Rangers

Schimbarea de ton a lui Gică Hagi vine după o perioadă tensionată, în care acesta a criticat dur tratamentul la care era supus fiul său, acuzând clubul Rangers de „interese meschine.”

În luna august, Hagi senior a lansat o serie de acuzații la adresa clubului scoțian, revoltat de felul în care Ianis era tratat, după contribuția sa la câștigarea campionatului. Într-o conferință de presă, „Regele” fotbalului românesc s-a arătat profund dezamăgit de situația fiului său, subliniind că Ianis a avut un rol crucial în succesul echipei înainte de accidentarea sa.

„Dacă un jucător care îți câștigă campionatul și se accidentează jucând pentru echipă este tratat astfel... Unde am ajuns? Ce e în fotbalul ăsta? Unde s-a ajuns?! Prea departe”, a spus Gică Hagi la acea vreme.

El a continuat criticile, acuzând clubul Rangers de interese ascunse și susținând că astfel de practici nu ar trebui să existe, mai ales într-o ligă de top precum cea din Scoția. „Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. E grav că se întâmplă așa ceva”, a adăugat Hagi.

Ianis Hagi nu este în lotul lui Rangers pentru Europa League

Deși Ianis a fost reprimit la antrenamentele echipei mari, acesta nu va face parte din lotul pentru Europa League, scrie Gazeta Sporturilor. Rangers urmează să joace împotriva lui Lyon în această competiție, însă Ianis nu este inclus în planurile echipei pentru meciurile europene.

Ianis Hagi

Ianis Hagi. Sursa foto: Instagram/ Ianis Hagi

Cu toate acestea, Gică Hagi pare mai relaxat acum, după ce fiul său a fost reintegrat la echipa mare. Situația contractuală și tensiunile care au existat între Ianis și Rangers par să fi fost lăsate în urmă, cel puțin temporar, iar familia Hagi privește cu optimism spre viitorul fotbalistului.

Revista presei