Scandal uriaș la Manchester City. Jucător de 40 de milioane de euro judecat pentru furt

Scandal uriaș la Manchester City. Jucător de 40 de milioane de euro judecat pentru furt Catuse Sursa foto: arhiva EVZ

Manchester City se confruntă cu un scandal uriaș. Unul dintre jucătorii să de fotbal, considerat printre cei mai buni din lume se confruntă cu acuzații de furt. Acesta va fi judecat de un tribunal din Madrid, Spania.

Internaționalul portughez Matheus Nunes a fost arestat pentru furt, în capitala Spaniei la începutul lunii septembrie. Fotbalistul ar fi smuls telefonul unui bărbat, în toaleta unui club de noapte din Madrid.

Scandal la Manchester City

Portughezul Matheus Nunes este evaluat la 40 de milioane de euro pe site-ul transfermarkt.com. Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a spus despre el că este printre cei mai buni fotbaliști ai lumii. În aceste condiții acuzațiile de furt, formulate de poliția din Madrid au picat ca un trăznet.

Matheus Nunes a fost arestat după ce i-ar fi furat telefonul unui bărbat care l-a fotografiat în baia unui club de noapte. Fotbalistul se afla la Madrid, în weekend, alături de mai mulți prieteni, la o petrecere. A fost eliberat pe cauțiune după câteva ore, însă ancheta a mers mai departe, iar acum așteaptă procesul.

Informația a fost confirmată și de publicația spaniolă El Mundo. Incidentul în care a fost implicat mijlocașul lui Manchester City s-a petrecut dimineață, în jurul orei 5.30. Potrivit raportului întocmit de polițiști, Nunes i-ar fi smuls telefonul mobil bărbatului în vârstă de 58 de ani, în baia clubului. Din nota întocmită de poliție nu rezultă cum s-a ajuns la acest incident.

„Polițiștii l-au dus pe Nunes la secția de poliție și a fost interogat pentru un presupus furt, așa cum anunță autoritățile din Madrid. Câteva ore mai târziu, portughezul a fost eliberat pe cauțiune și așteaptă procesul”, a anunțat jurnalistul Luis F. Duran.

Relatările martorilor despre incident

Martorii care au asistat la incidentul în care a fost implicat fotbalistul lui Manchester City au povestit că acesta s-ar fi supărat după ce bărbatul ar fi încercat să-l fotografieze în baie. Deranjat, Matheus Nunes i-a luat telefonul mobil și nu a vrut să i-l mai dea, deoarece a fost fotografiat fără să-și dea acordul.

O altă versiune, a altui martor, indică faptul că bărbatul l-ar fi atins pe jucător, în timp ce se aflau în baie. Crezând că a fost fotografiat, Nunes s-a întors și i-a luat telefonul.

Matheus Nunes

Matheus Nunes Sursa foto: X

Presupusa victimă a anunțat poliția care a trimis un echipaj în clubul de noapte. După ce s-a stabilit că fotbalistul lui Manchester City avea asupra sa telefonul altei persoane, polițiștii l-au încătușat. Mijlocașul portughez a devenit sfidător la adresa echipajului de polițiști, iar acest lucru i-a înrăutățit situația, la arestare.

El și-a anunțat avocatul care a reușit să-i obțină eliberarea fără să fie nevoie să ajungă în fața unui judecător. Avocatul a plătit o cauțiune, urmând ca verdictul în acest caz să fie dat de o instanță de judecată.

Pep Guardiola

Pep Guardiola. Sursa foto: Arhiva EVZ

Nunes rezervă la Manchester City

Sâmbătă, 14 septembrie, fotbatistul a fost rezervă la meciul echipei sale de club, intrând pe teren în repriza secundă. Manchester City a jucat cu Brentford în Premiership și a câștigat cu 2-1. În schimb, Matheus Nunes a jucat împotriva lui Slovan Bratislava în UEFA Champions League, meci încheiat cu 4-0 pentru englezi.

Mateus Nunes s-a născut în Brazilia, dar joacă pentru naționala Portugaliei, bifând 16 partide, în care a marcat de 2 ori. El a ajuns la Manchester City în vara anului trecut, de la Wolves. Transferul său a fost de 62 de milioane de euro.

Portughezul este o piesă importantă în echipa lui Pep Guardiola, după accidentarea lui Rodri. Nunes a jucat în 35 de partide pentru City, a marcat un gol și a dat șase pase decisive.

Revista presei