Povestea Ionelei Grigore de la MasterChef, vânzătoarea de mezeluri din Obor

Povestea Ionelei Grigore de la MasterChef, vânzătoarea de mezeluri din Obor

Ionela Grigore, concurenta de la MasterChef, a devenit vedetă deja în piața Obor, unde lucrează ca vânzătoare de mezeluri. Concurenta recunoaște că acestă experiență pe care o trăiește la emisiunea culinară i-a adus multe avantaje.

Ionela Grigore: Pentru mine gătitul este o pasiune

Ionela Grigore anunța cu emoție că este concurentă la MasterChef și că-i foarte entuziasmată să-i cunoască pe jurați și să le aducă aminte de gustul copilăriei. Ionela este căsătorită de 31 de ani și are două fete, iar în urmă cu 11 luni a devenit și bunică.

Ionela Grigore le-a gătit juraților Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu chifteluțe din bacon și kaizer, parizer pane și ruladă cu tot felul de mezeluri. La final, concurenta a reușit să ia șorțul și să meargă mai departe.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, păr blond şi zâmbindIonela Grigore. Sursa foto: Facebook.

Ionela Grigore a mărturisit că până acum nu a avut Instagram, ci doar Facebook. Dar a evitat să posteze lucruri personale despre ea sau familie. De când a devenit vedetă la TV lumea a început să-i ceară rețete pe care le-a făcut-o la Masterchef dar spune ea, „nu-mi place să-mi ceară rețeta. Nu mi se pare în regulă ca o gospodină să nu știe să facă un chec”.

Concurenta de la MasterChef, despre vremurile când era săracă

Ionela Grigore le-a mărturisit jurnaliștilor de la Fanatik că „din sărăcie, că pe timpuri nu eram așa de avuți, când îmi rămân capete de mezeluri le lua acasă și făcea mâncare pentru familie „am făcut musaca. Le-am tocat și am făcut musaca”.

Concurenta a mai spus că în copilărie găsea salam, „era salamul de vară pe timpuri, făceam salam prăjit. Am învățat să fac și ciorbă de salam. Rețeta a învățat-o de la niște clienți moldoveni. Se numește „soleanca” și este o ciorbă din Republica Moldova și Ucraina.

Pentru această ciorbă vă trebuie: „ceapă, păstârnac, morcov, ardei, roșii, le punem pe toate, le călim și după aceea le fierbem. Apoi condimente și aproape de sfârșit, după ce s-au fiert legumele, se pun fâșiuțe mici de salam. În general un salam este bun cu usturoi, să aibă gustul de usturoi. Dar merge și bacon, merge și kaizer, șunculiță. Important e să aibă un gust de usturoi. După ce se pun mezelurile, se pun castraveți murați tăiați rondele. Și la sfârșit, fără fierbere, se aruncă câteva măsline și un pic de pătrunjel și mărar”.

Ionela Grigore spune că i-au crescut vânzările de când este vedetă

Ionela Grigore a mai spus că vânzările i-au crescut odată cu apariția sa la MasterChef. Concurenta a mărturisit că majoritatea clienților o recunosc; „Stând la coadă mă întreabă unii ce am făcut, dacă merg mai departe, dacă am luat șorțul. Mă întreabă despre chefi”.

Nu ascunde faptul că are mai mulți clienți iar „cozile s-au mai mărit, într-adevăr, și din punct de vedere al vânzării. Și pentru că au început școlile, dar și pentru că unii chiar vin să mă vadă. Unele persoane sunt noi, vor să mă cunoască, într-adevăr. Uneori se întâmplă, mai ales dimineața, să fie coadă destul de mare”, ca dovadă că „de la 6000, 7000 de lei, profitul s-a dus la 10.000 de lei”.

Ionela Grigore l-a văzut pe Chef Scărlătescu de mai multe ori prin Obor. „Vine și face cumpărături din piață. A cumpărat și de la mine niște cârnați, înainte de a intra eu în emisiune, înainte de a participa la MasterChef. Eu voiam să mă înscriu la MasterChef. Mai multe detalii despre concurentă puteți citi pe fanatik.ro.

Revista presei