Dana Nălbaru, răspuns genial pentru cel care i-a reproșat că arată ca o servitoare: Te va lăsa soțul

Dana Nălbaru, răspuns genial pentru cel care i-a reproșat că arată ca o servitoare: Te va lăsa soțul Sursă Youtube

Dana Nălbaru este soția actorului Dragoș Bucur și fostă solistă a trupei „Hi-Q”. Cei doi au o căsnicie de poveste, iar de câtva timp s-au mutat la țară împreună cu cei trei copii Kadri, Sofia și Roxana India, pe care au adoptat-o.

Dana Nălbaru, replică genială unui internaut

Dana Nălbaru este una dintre vedetele care nu a apelat la filtre și alte trucuri atunci când postează imagini cu ea și familia ei. Artista arată că nu vrea să se alinieze regulilor impuse de societate, ca dovadă și replicile pe care le dă pe social  media celor care o critică.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au renunțat la viața din oraș și împreună cu fiii lor au ales să trăiască la țară unde se gospodăresc neașteptat de bine. Au o casă frumoasă, o gărdină bine îngrijită unde cultivă legume. Dar toate acestea presupune muncă de dimineața până seara.

556-1Dana Nălbaru, replică genială unui internaut. Sursa foto: Instagram

Ne puteți urmări și pe Google News

Cineva i-a reproșat că nu se îngrijește

Un internaut i-a reproșat pe social media: „De ce nu ai grijă de tine? Păcat că arăți ca o servitoare. Sunt servitoare care arată mai bine. Nu-i insulta pe cei care te-au admirat și încă o fac. Îngrijește-te, altfel te va lăsa soțul”.

Dana Nălbaru nu s-a supărat, nu a șters postarea cum ar fi făcut poate o altă vedetă, ci i-a răspuns dând o lecție cum rar s-a mai văzut. Nu a făcut decât să se înțeleagă care sunt valorile care-i ghidează viața și o împlinesc.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se mândresc cu o recoltă bogată. Cum arată grădina de la țară a celor doi - PHonline.roDana Nălbaru, replică genială unui internaut. Sursa foto: Instagram.

Dana Nălbaru, răspuns genial: „Te părăsesc, iubito! Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ți vopsești părul sau să-ți faci unghiile roșii. Te părăsesc pentru că te trezești dimineața și ai grijă de casa noastră, în loc să alergi la mall pentru a-ți schimba garderoba! a scris Dana ca răspuns la critica respectivă.

Și continuă: „Te părăsesc, iubito, pentru că îți pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită și dornică de îmbrățișare. Îmi pare rău, dar te părăsesc pentru că ești prea atentă la nevoile noastre. Când m-am căsătorit cu tine și am spus că vreau să îmi fii alături pentru totdeauna, îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără și că viața noastră va fi lipsită de griji. Te părăsesc, pentru că nu am înțeles semnificația cuvintelor „la bine și la greu,” a scris Dana Nălbaru. Și dacă aveți curiozitatea să vedeți adevărata viață a Danei în imagini intrați pe pagina sa de Instagram, nu veți regreta.

Revista presei