Reacția lui Radu Drăgușin după cartonașul roșu din Europa League. Românul, contestat de suporterii lui Tottenham

Reacția lui Radu Drăgușin după cartonașul roșu din Europa League. Românul, contestat de suporterii lui Tottenham Radu Drăgușin a fost eliminat Sursa foto: X

Radu Drăgușin a luat un cartonaș roșu în debutul meciului pe careTottenham l-a jucat cu Qarabag în Europa League. Deși englezii au încheiat cu victorie, suporterii l-au taxat pe fundașul român pentru că și-a lăsat echipa în zece oameni.

Fundașul român a gafat chiar în minutul opt, la cel de-al treilea meci în care a intrat pentru Spurs. Greșeala din faza care i-a adus eliminarea a fost taxată suporterii care i-au fost alături până la acel moment.

Radu Drăgușin, reacție pe rețelele sociale

Românul a primit o șansă din partea antrenorului Ange Postecoglou care l-a titularizat în meciul de fotbal cu Qarabag. Din păcate, Radu Drăgușin nu a avut ocazia să demonstreze ce poate, fiind eliminat în minutul opt al partidei. Internaționalul a gafat și a comis un fault din poziția de ultim apărător, ceea ce i-a adus un cartonaș roșu.

Fotbalistul român și-a recunoscut greșeala într-un mesaj dedicat fanilor. Radu Drăgușin le-a mulțumit celor care i-au rămas alături și l-au încurajat, în aceste momente dificile. El a arătat că mai are de învățat și că trebuie să muncească pentru a deveni mai bune, astfel încât să evite astfel de situații.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cu siguranță nu în acest fel mi-am dorit să încep această călătorie europeană, dar echipa este cel mai important lucru și colegii mei au făcut un joc incredibil și ne-au asigurat punctele. Am făcut o greșeală din care trebuie să învăț și să continui să muncesc din greu. Sunt recunoscător pentru toate mesajele primite, recunoscător pentru toată susținerea”, a transmis Radu Drăgușin într-o postare pe InstaStory.

Români i-a supărat pe suporteri

Radu Drăgușin i-a supărat pe suporterii lui Tottenham cu această gafă. Fanii nu l-au iertat, mai ales că fobalistul român a fost susținut când Ange Postecoglou îl ținea pe bancă. Acum, când a primit o șansă, suporterii nu l-au putut ierta pentru că și-a lăsat echipa în zece oameni timp de aproape 80 de minute. Cei care l-au susținut au fost și cei care i-au adus cele mai dure critici pentru această greșeală.

„Cartonașul roșu este o modalitate bună de a băga fanii în depesie”; „Te aștept duminica asta”; „A fost lipsit de strălucire până la acel cartonaș roșu”;

„Drăgușin este lent și tocmai a dovedit din nou acest lucru. Nu se potrivește tacticilor lui Ange. Și toți proștii care îi cer să-l înlocuiască pe Romero trebuie să-și dea una în cap”, au comentat suporterii necăjiți pe rețelele de socializare.

Ange Postecoglou

Ange Postecoglou Sursa foto: X

Radu Drăgușin suspendat o etapă

Pentru eliminarea din partida cu Qarabag în Europa League, fotbalistul român a primit o etapă de suspendare. Pe de altă parte rămâne de văzut când va mai primi o nouă șansă din partea antrenorului Ange Postecoglou.

Radu Drăgușin ar fi putut să-l convingă pe tehnician că-și merită locul între titularii lui Tottenham cu un meci bun în Europa League. El a fost titularizat ca urmare a suspendării lui Cristian Romero. Odată cu gafa comisă, a pierdut toată încrederea antrenorului, iar acest lucru s-a văzut când a părăsit terenul. Ange Postecoglou l-a ignorat pe Radu Drăgușin, refuzând să-i adreseze vreun cuvânt.

După meci, Postecoglou a fost întrebat despre eliminarea lui Drăgușin și despre cum a afectat aceasta desfășurarea partidei.

„Nu a fost un început ideal de meci, deloc. Am simțit că am început foarte neglijent. Am discutat înainte de meci despre importanța unui ritm ridicat și despre necesitatea de a fi concentrați încă din primele minute. Dar am fost pasivi, iar asta a dus la o greșeală gravă (...) Reacția echipei după eliminare a fost bună, dar evident că nu sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat la început”, a declarat antrenorul lui Tottenham.

Revista presei